Μαυρισμένη τον Χειμώνα! Πώς να κάνεις το sexy bronzing μακιγιάζ σωστά τώρα!

Ας κάνουμε το εξής τεστ: θέλω να κλείσεις τα μάτια σου και να σκεφτείς εκείνη την περίοδο μέσα στον χρόνο που πάντα νιώθεις πιο όμορφη. Εκείνη την εποχή που έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Τώρα μπορείς να τα ανοίξεις! Ευχαριστώ!

Βλέπεις, το καλοκαίρι νιώθουμε και είμαστε πάντα πιο όμορφες, ποθητές και sexy. Γιατί έχουμε εκείνο το sunkissed και μαυρισμένο look που καλύπτει ατέλειες, κόβει πόντους (πάντα το μαύρο κόβει! Χα!) και προσθέτει sexiness! Και σου έχω αυτά τα σπουδαία νέα: δεν χρειάζεται να αποχωριστείς το μαυρισμά σου ή έστω το bronzing μακιγιάζ σου τον Χειμώνα. Γιατί το είδαμε σε χειμερινό fashion show και αυτό είναι το καλύτερό σου άλλοθι για να το φοράς και τώρα!

Winter tan: πού το είδαμε!
Στο fashion show του Moschino στο πλαίσιο του Milan Fashion Week για την σεζόν Fall/Winter 2015-16 και το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Lucia Pieroni. Πηγή έμπνευσής της δε, τα μαυρισμένα supermodels των 90’s!

Γιατί το λατρεύουμε!
Γιατί λατρεύουμε το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς και θα θέλαμε να κρατήσει για πάντα! Όμως, πέρα από αυτό, αν εκπαιδευτείς με το συγκεκριμένο make up, είναι πολύ πολύ εύκολο να το κάνεις. Σκέψου πως παίζεις μόνο με την επιδερμίδα σου, τα μοντέλα του Moschino δεν φόρεσαν καν μάσκαρα και είναι πολύ ανακουφιστικό όλο αυτό που δεν πρέπει να κάνεις ας πούμε σβησίματα στην σκιά ή το τέλειο περίγραμμα για τα χείλη σου!

Η παγίδα του Winter tan και τι να προσέξεις!
Το συγκεκριμένο μακιγιάζ σε πάει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην βόλτα σου, αν φυσικά το κάνεις σωστά. Η βασική του παγίδα είναι ότι πολλές φορές ξεχνάμε να δημιουργήσουμε την ίδια απόχρωση σε όλη την επιδερμίδα μας που είναι εκτεθειμένη. Ας πούμε, δεν επιτρέπεται να έχεις μαυρισμένο πρόσωπο και λευκό ντεκολτέ. Δεν μαυρίζεις ποτέ τοπικά! Εκτός αν είσαι οδηγός με φανελάκι 😛
ΑΡΑ: μην ξεχνάς να πηγαίνεις την τερακότα λίγο πιο κάτω στο ντεκολτέ και να κάνεις κι ένα πέρασμα σκούρας πούδρας και στα χέρια.

Πώς να κάνεις το Winter Tan look!
Για να πετύχεις το σωστό, χωρίς υπερβολές και αληθοφανές αποτέλεσμα το μυστικό είναι να αναμείξεις ένα bronzer σε υγρή μορφή με το κανονικό σου foundation ώστε να δημιουργήσεις ένα με δύο τόνους πιο σκούρο δέρμα. Ποτέ περισσότερο! Και αν θες κι ένα extra boost στο bronzing αποτέλεσμα, μπορείς να επενδύσεις σε ένα self tan προσώπου. Ένα δεύτερο trick: για να μην διακινδυνεύσεις να βγεις πολύ μαυρισμένη μπορείς να αναμειγνύεις το self tan σου με την κρέμα προσώπου σου (ποσότητα ένα προς ένα) και να εξασφαλίσεις έτσι ένα σταδιακό μαύρισμα.

Τα αγαπημένα μας προΪόντα για να πετύχεις το sexy και μαυρισμένο αποτέλεσμα που θες!

1. Soleil Tan de Chanel Sheer Illuminating Fuid, απόχρωση Sunkissed, €55.00. Υγρό σκουρόχρωμο make up με κόκκους λάμψης που δίνει στην επιδερμίδα μαυρισμένη όψη και ιριδίζον αποτέλεσμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε μόνο του είτε να το αναμείξεις με το κανονικό σου make up για πιο smooth αποτέλεσμα.

2. Fond de teint stick του Tom Ford, απόχρωση Warm Almond, €74.00. Foundation σε μορφή στικ για να κάνεις τις φωτοσκιάσεις πάνω στην μαυρισμένη σου επιδερμίδα και να δώσεις 3D αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Εξάλλου, θυμίσου: ποτέ δεν μαυρίζουμε το ίδιο σε όλα τα σημεία του προσώπου μας.

3. Maestro Liquid Summer Bronzer του Giorgio Armani, €65.00. Μπορείς να το απλώσεις μόνο του ή να το αναμείξεις με το κανονικό σου make up. Έχει πολύ λεπτόρρευστη υφή κι έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και δεν κάνει καθόλου αυτό το effect cake!

4. AMC Face and Body Bronzer της Inglot, €30.00. Super χορταστική συσκευασία για το πρόσωπο και το σώμα! Όπως είπαμε, αυτό που πρέπει να θυμάσαι για το Winter Tan είναι ότι μαυρίζεις παντού!

5. Baked to last bronzer, The Body Shop, €18.50. Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξασφαλίσεις το bronzing αποτέλεσμα είναι με μια πούδρα κι ένα φαρδύ πινέλο!

6. Self tan beauty Medium, A Week in Ibiza της Lancaster, €25.00. Ίσως το καλύτερο self tan προσώπου για μεσαίο μαύρισμα. Στα bonus του η τέλεια μυρωδιά που σε πάει κατευθείαν στο καλοκαίρι!

7. Intensive Skin Serum Foundation SPF 40, Bobbi Brow, €42.00. Foundation σε πολύ λεπτόρρευστη υφή ώστε να μπορείς να το αναμείξεις με οποιοδήποτε αγαπημένο σου bronzer!

Read More

And More