Beyonce: το μυστικό με το λάδι τριαντάφυλλου και άλλα tips από τον make up artist της!

H Beyonce έβγαλε καινούριο τραγούδι και βίντεο κλιπ, το Formation, και τραγούδησε στο πιο σημαντικό και μεγάλο γεγονός της Αμερικής, το Superbowl. Επίσης, η Beyonce σε κάθε της εμφάνιση έχει πάντα κάτι που θέλουμε να κοπιάρουμε άρα έχουμε κάθε λόγο να την χρίσουμε beauty βασίλισσα της εβδομάδας (είναι, εξάλλου, η Queen Be).

Αλλά έχουμε και έναν λόγο παραπάνω: στην εμφάνισή της στο Superbowl είχε το τελειότερο μακιγιάζ ever με υπεραψεγάδιαστη επιδερμίδα και καναδυό μυστικά που αποκάλυψε ο προσωπικός της make up artist, Sir John, τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως, ότι πέρασε από το πρόσωπό της λάδι τριαντάφυλλου πριν το make up.

Να, λοιπόν, τι αποκάλυψε για το μακιγιάζ της και πώς θα το κοπιάρεις κι εσύ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα! “Προετοιμαζόμασταν γι’αυτή την μέρα καιρό πριν. Στην αρχή σκεφτόμουν να της κάνω ένα γατίσιο μάτι αλλά δεν τρελάθηκα με τον τρόπο που έγραφε στην κάμερα οπότε άλλαξα εντελώς στο μυαλό μου αυτό που θα της έκανα”, είπε στο αμερικάνικο Glamour ο Sir John και συνέχισε: “το βράδυ τα φώτα γράφουν εντελώς διαφορετικά και αναδεικνύουν ένα smokey μακιγιάζ, ας πούμε. Το πρωί είναι αλλιώς. Αποφάσισα, λοιπόν, να φέρω τις λάμψεις και το disco glam το πρωί!”. Το καλύτερο part; Μπορείς να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Queen B με ότι έχεις στην τσάντα σου. Συνέχισε να διαβάζεις!


Παραπάνω ο Sir John αναμειγνύει μια καφέ ματ σκιά με μια χάλκινη σκιά με νερό προκειμένου να δημιουργήσει τη σκιά της Beyonce.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ BEYONCE ΑΠΟ ΤΟ SUPER BOWL

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Για να προετοιμάσει την επιδερμίδα της για το μακιγιάζ ο Sir John έκανε πρώτα στην Beyonce μια μάσκα αργίλου (1. Apivita μάσκα αργίλου για βαθύ καθαρισμό με πράσινη, €7.00) και αφού την αφαίρεσε μετά από μερικά λεπτά άπλωσε μερικές σταγόνες λάδι τριαντάφυλλου. “Μου αρέσει να χρησιμοποιώ έλαιο τραιντάφυλλου (3. έλαιο τριαντάφυλλου Macrovita €9.00) γιατί ενυδατώνει κι επίσης είναι επανορθωτικό. Κάποιες φορές το αναμειγνύω με νερό και το βάζω σε ένα μπουκάλι για να το περάσω στο πρόσωπο σαν mist πριν από το μακιγιάζ. Δίνει λάμψη και λειτουργεί ως primer“, αποκάλυψε ο Sir John. Έπειτα άπλωσε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα (2. Aquasource gel της Biotherm, €41.60) κι ένα liquid matte foundation (5. Perfect Matte Liquid Foundation, Dolce & Gabbana). “Ηθελα να δημιουργήσω μια πολύ λαμπερή βάση. Έπειτα το πρόσωπό της είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χρειάζεται πολλά”, συμπλήρωσε.



ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

Με μια πούδρα σε ψυχρό taupe τόνο τόνισε τα ζυγωματικά της, έπειτα άπλωσε μια πιο ζεστή σκούρα πούδρα στα μάγουλα και ένα ρουζ σε βερικοκί- χρυσό (4. Bubble blush της Erre Due). “΄Ολα τα χρώματα ήταν θερμά εκτός από τον taupe τόνο που χρησιμοποίησα για το contouring”, είπε. Κι εδώ μπορείς να δεις τι εννοούμε όταν λέμε taupe.

ΜΑΤΙΑ
Για τα μάτια της χρησιμοποίησε μια καφέ ματ σκιά για να δώσει βάθος και μια γυαλιστερή χάλκινη στο κέντρο του κινητού βλεφάρου (2. παλέτα σκιών Nude Dude της The Balm, €34.99). Ολοκλήρωσε με γενναίες δόσεις μάσκαρα.

ΧΕΙΛΗ
Σε όλη την επιφάνεια τοποθέτησε ένα nude κραγιόν (1. Perfect Color lipstick no 18 της Artdeco) και στο κέντρο τους έβαλε ένα χρυσό pigment (3.Pigment σε απόχρωση Copper από την MAC). “Ήθελα να δείχνουν φουτουριστικά”, είπε.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το μακιγιάζ της Beyonce; Θα το αντιγράψεις;


Read More

And More