Πόσο διαβασμένη είσαι στην ομορφιά; Ποιες διάσημες έχουν βγάλει δικά τους καλλυντικά και ποια!

Ο beauty κόσμος είναι πολύ ελκυστικός. Και ακόμη και αν είσαι διάσημη και θεωρητικά τα έχεις όλα, θέλεις να μπεις μέσα σε αυτόν! Ok, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου το βασικό κίνητρο δεν είναι πάντα τόσο ρομαντικό όσο η φύση πολλών από εμάς θέλει να πιστεύει. Το βασικό κίνητρο είναι οικονομικό. Γιατί το beauty φέρνει λεφτά και γιατί αν είσαι διάσημη και έχεις ήδη το κοινό σου θα αγοράσει τα καλλυντικά σου, άρα θα βγάλεις πολλά χρήματα. Να σου θυμίσω ότι η Kim Kardashian έβγαλε 14.000.000 δολάρια μέσα σε 20 λεπτά (!!!) από την νέα σειρά καλλυντικών της που φέρουν το όνομα KKW Beauty.

Οπότε το βασικό κίνητρο είναι αυτό αλλά να που υπάρχουν διάσημες που κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά πάνω στο beauty κομμάτι, πρεσβεύουν πράγματα με συνέπεια και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει εκείνες που έχουν το δικό τους brand ή τις δικές τους συνεργασίες και που πέρα από την πρόθεση μας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα! Γιατί είμαστε αυτές οι αθεράπευτα ρομαντικές.

H Drew Barrymore είναι από τις διάσημες που άνοιξαν τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση. Η εταιρία της λέγεται Flower, μπορείς να τα βρεις online εδώ και παντρεύει τα ποιοτικά υλικά και τις on budget αγορές. Μάλιστα, κάθε προϊόν της εταιρίας Flower βγαίνει από εργαστήρια που βγαίνουν μεγάλα brands καλλυντικών γιατί, όπως είχε πει στο αμερικάνικο allure, το κοινό της το αξίζει!

Η ultra stylish Jessica Alba δεν είναι ένα κορίτσι της μόδας. Ή μόνο της μόδας. Το 2012 λάνσαρε την δική της εταιρία καλλυντικών με το όνομα Honest όπου θα βρεις eco-friendly και non toxic καλλυντικά. Από τα best seller είναι το primer που βλέπεις εδώ για το οποίο έχουν γραφτεί πολύ καλές κριτικές. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου: δεν το έχω δοκιμάσει αλλά για να γίνεται συζήτηση κάποιοι κάτι θα ξέρουν!

Τι συμβαίνει όταν δεν μπορείς να βρεις τα φυτικά καλλυντικά που σου ταιριάζουν; Τα δημιουργείς! “Υπάρχει τόση χημεία εκεί έξω που με έκανε να πάρω την απόφαση να δημιουγήσω τα δικά μου καλλυντικά! Στις συνθέσεις τους υπάρχουν αγνά συστατικά όπως είναι το έλαιο τριαντάφυλλου που μόνο καλό κάνουν στην επιδερμίδα”. Αυτά έχει πει σε συνέντευξή της η Miranda Kerr αναφερόμενη στο beauty brand της που έχει το όνομα Kora Organics.

H Kylie Jenner είναι ίσως το πιο επιτυχημένο παράδειγμα στην συνάρτηση διάσημη και εταιρία καλλυντικών. Πριν μερικά χρόνια δημιούργησε τα Kylie Cosmetics που στηρίζονται κατά βάση στα υγρά κραγιόν που αποτυπώνονται ultra ματ στα χείλη. Είναι το ίδιο brand που την έφερε στη λίστα του Forbes με τις 30 πιο πλούσιες κάτω των 30! Και είναι μόνο 20!

Παλιότερα η Kim Kardashian και οι αδερφές της είχαν ένα κοινό brand καλλυντικών, το Kardashian Beauty. Το project δεν έτρεξε σωστά και γρήγορα κατέρρευσε. Πριν μερικούς μήνες η Kim αποφάσισε να λανσάρει τα KKW BEAUTY και στην ανακοίνωση της είδησης επικράτησε beauty alert! Ποια η στάση της Kylie για την αδερφή της; Δεν κοντράρονται; “Η Kylie έχει ένα διαφορετικό κοινό κι εγώ ένα άλλο”, είχε απαντήσει η Kim η οποία στήριξε το πρώτο της λανσάρισμα σε, τι άλλο; Στο Contouring! Έκτοτε, σε συχνά χρονικά διαστήματα λανσάρει καλλυντικά που παίζουν έξυπνα αφού προμοτάρονται τέλεια παίζοντας με την υπομονή και την προσμονή μας. Κάπως έτσι, γίνονται Sold out προτού καλά- καλά ανέβουν στο eshop της.

Είναι ίσως η πιο σοβαρή προσπάθεια, χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία! Ή, τουλάχιστον, η πιο έξυπνη προσπάθεια. Τα καλλυντικά της Rihanna που κυκλοφόρησαν σχετικά πρόσφατα στηρίζονται όλα στην τεράστια τάση του έχεις-βαρεθεί-να-το-διαβάζεις-εδώ individuality, δηλαδή της διαφορετικότητας. Λέγονται Fenty, σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει στα αυτιά σου, στις καμπάνιες πρωταγωνιστούν μοντέλα πραγματικά ιδιαίτερα και το προϊόν που έχει ακουστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είναι το foundation Pro Filt’r με 40 αποχρώσεις!

Εκτός από τις διάσημες που έχουν δική τους εταιρία καλλυντικών υπάρχει και η κατηγορία εκείνων που συνεργάζονται με εταιρίες και δημιουργούν την δική τους limited edition σειρά. Εδώ ανήκει και η Victoria Beckham η οποία είναι πέρυσι έκανε μια πρώτη συνεργασία με την Estee Lauder, πήγε εξαιρετικά καλά και φέτος επιστρέφει με μια ακόμη limited edition σειρά. Θα σου έχουμε σύντομα νέα για το πότε και ποια θα έρθουν στην Ελλάδα.

Η Gigi Hadid είναι μούσα της Maybelline New York. Στα μέσα της εβδομάδας ανακοινώθηκε και μια επικείμενη συνεργασία σε ένα άλλο πλαίσιο: η Gigi θα βάλει την υπογραφή της σε μερικά προϊόντα, κάποια από αυτά μπορεί να φαίνονται εδώ. Προς το παρών δεν έχουμε άλλα info αλλά θα σε ενημερώσουμε asap!

Last chance info: έχουμε update για την Gigi Hadid και μπορείς να το διαβάσεις εδώ!

Read More

And More