Πού θα κάνεις το τελειότερο γιορτινό μανικιούρ και όχι μόνο! Το εντοπίσαμε!

Πλησιάζουν τα χριστούγεννα και έχουμε ήδη μπει σε γιορτινό mood. Σκεφτόμαστε ιδέες για το πώς θα κάνουμε τα μαλλιά μας, τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν και επίσης τι χρώμα θα βάψουμε τα νύχια μας. Λοιπόν, κράτησε το task “νύχια”! Εδώ και λίγο καιρό έχουμε εντοπίσει το πιο hot nail spot της πόλης και δηλώνουμε ενθουσιασμένες.

Ο λόγος για το Pinelo Nail Bar στην Γλυφάδα που παρά το γεγονός ότι είναι ακόμη αρκετά νέο έχει ήδη αρχίσει να διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Έτσι, κλείσαμε ραντεβού για να κάνουμε το δικό μας mani- pedi και να γνωρίσουμε από κοντά τον χώρο, ο οποίος ειδικά για την περίοδο των γιορτών έχει γίνει ακόμη πιο ζεστός!

To Pinelo Nail Bar βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας και θα το εντοπίσεις πολύ εύκολα καθώς πρόκειται για έναν cute beauty spot που σου τραβά αμέσως την προσοχή. Μπαίνοντας μέσα ο super cozy χώρος και η χαλαρή και κοινωνική ατμόσφαιρα σου δίνουν την αίσθηση ότι έχεις μια επαγγελματική περιποίηση των νυχιών σου στο εντυπωσιακό καθιστικό μιας φίλης σου.
Το Pinelo Nail Bar ή, αλλιώς, το νέο μέρος που θα δίνεις το ραντεβού σου με τα τέλεια νύχια στο εξής, αποτελεί έμπνευση και δημιουργία της Τζωρτζίνας Χατζημπούγια. “Ο στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον όπου οι πελάτες να μπορούν να χαλαρώνουν απολαμβάνοντας επαγγελματικές υπηρεσίες με άνεση”, μου εξηγεί η ίδια και το διαπίστωσα από τη πρώτη επίσκεψη!

Μάλιστα, ειδικά για την περίοδο των γιορτιών το Pinelo γίνεται ακόμη πιο ζεστό χάρη στην χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του που σε βάζει σε μια χαρούμενη, γιορτινή διάθεση προτού καλά- καλά περάσεις την πόρτα. Και η αίσθηση αυτή της χαράς απογειώνεται όταν ολοκληρώσεις το manicure ή και το pedicure σου!
Τα κορίτσια ή, όπως τα αποκαλούν οι πελάτισσες, τα pinelakia, θα σε υποδεχθούν πάντα με χαμόγελο και θα σε περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Επιπλέον, πέρα από το manicure, pedicure (απλό/ημι-μόνιμο και bridal), στο Pinelo μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου και για αποτρίχωση με κερί/κλωστή αλλά και extensions βλεφαρίδων με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα.

Κι επειδή το Pinelo εκτός από ένας cozy χώρος είναι και ένας πολύ ενημερωμένος χώρος, να τι μάθαμε για τα nail trends του Χειμώνα αλλά και τα σχέδια που είδαμε για το christmas manicure σου. Κράτησε σημειώσεις, λοιπόν!

ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Οι γήινες αποχρώσεις έχουν και φέτος την τιμητική τους και συγκεκριμένα το καφέ χρώμα σε όλους τους τόνους. Ιδιαίτερα το χρώμα της καραμέλας και της σοκολάτας.
Το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις που άλλοτε σε ταξιδεύει προς το μπλε και άλλοτε προς το κυπαρισσί ή το μαύρο.
Και φέτος θα παραμείνουν αγαπημένες επιλογές μας τα σκούρα μπλε, οι αποχρώσεις του βυσσινύ, μωβ (berry, cherry) και τέλος τα all time classic γκρι και μαύρο που είναι τα 2 top χρώματα και για φέτος το χειμώνα.
Σχήμα: Στα σκούρα οι experts του Pinelo Nail Bar προτείνουν πάντα τα κοντά και καλοσχηματισμένα νύχια!
NUDE ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Οι nude αποχρώσεις δεν θα λείψουν και φέτος. Κι ενώ κάποτε στη λέξη nude είχαμε ένα-δυο χρώματα κατά νου, πλέον οι nude αποχρώσεις είναι τόσες που δεν θα ξέρεις ποιό να διαλέξεις. Nude ροζ, nude μπεζ, nude άσπρο, nude γκρι, nude μωβ είναι μερικά απ’ τα χρώματα που θα θέλεις να δοκιμάσεις.
Σχήμα: Ταιριάζει περισσότερο σε νύχια με μεσαίο μάκρος και ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες για να δείχνουν μακρύτερα!
MUST ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ
Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα μεταλλικά χρώματα όπως χρυσό και μπρονζέ. Δύο χρώματα- υφές που είναι δύσκολο να αποφασίσεις την πρώτη φορά αλλά που αν, τελικά, τολμήσεις θα λατρέψεις!
Σχήμα: Τα μεταλλικά χρώματα δεν δεσμεύουν καθόλου, οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε κοντά τετραγωνισμένα νύχια αλλά και σε πιο μακριά με οβάλ σχήμα!
NAIL DESIGN
Το nail design και φέτος θα δώσει το παρόν.
Γραμμές, ρίγες και γεωμετρικά σχέδια είναι από τις top επιλογές και κυρίως σε nude χρώματα για να είναι πιο ευδιάκριτα τα σχέδια, τα οποία συνήθως είναι σε σκούρο χρώμα.
Το πιο hot trend φέτος, όμως, είναι το negative space nails. Δοκίμασέ το με σκούρα χρώματα και με διάφορα σχέδια.

KAI ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΤΙ;

Για τα φετινά Χριστούγεννα και για όσες θέλουν να είναι στο κλίμα των ημερών, το Pinelo προτείνει ένα μικρό θεματικό σχέδιο σε ένα νύχι! Εντυπωσιακό, επίσης, είναι το glitter που αναδεικνύει το μανικιούρ με τη λάμψη του! Φυσικά και δεν ήξερα τι να πρωτοεπιλέξω και κάπως έτσι, αναπόφευκτα ήρθε και το δεύτερο ραντεβού!

LAST BUT NOT LEAST!
Είμαι σίγουρη πως θα σε πετύχω σύντομα στο Pinelo! Πώς το γνωρίζω; Γιατί υπάρχουν οι 5+1 λόγοι που σε κάνουν να θέλεις να το επισκεφτείς. Και είναι οι ίδιοι 5+1 λόγοι που δεν σου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο παρά να σηκώσεις τώρα το τηλέφωνό σου και να κλείσεις ραντεβού!
1. Χρησιμοποιούν τα καλύτερα προιόντα της αγοράς (OPI, China Glaze, Seche Vite, Gewhol).
2. Τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.
3. Σέβονται το χρόνο σου.
4. Σου δίνουν κάρτα επισκέψεων με την οποια κερδίζεις τα δώρα σου.
5. Οι υπηρεσίες είναι value for money!

Και ένας ακόμη…
Με μια μόνο επίσκεψη θα διαπιστώσεις ότι … All you need is Pinelo!

Βασ. Γεωργίου Β’9, Γλυφάδα
Τ: 210 8949551
FB: Pinelo nail bar
email: info@pinelonailbar.gr

Read More

And More