Πού θα βρεις τα τελειότερα κόκκινα κραγιόν της αγοράς συγκεντρωμένα!

Λατρεύουμε το κόκκινο κραγιόν για πολλούς λόγους! Γιατί είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του, γιατί είναι ότι και το μικρό μαύρο φόρεμα για την γκαρνταρόμπα σου (όταν δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να κάνεις φόρεσε κόκκινο κραγιόν και τίποτα δεν πρόκειται να πάει λάθος!), γιατί κανείς δεν πρόκειται να προσέξει τους μαύρους κύκλους στα μάτια σου όταν φοράς κόκκινο κραγιόν αλλά και για πολλούς λόγους ακόμη. Ο κυριότερος, όμως, είναι ότι το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο γιορτινό must have!

Από την θεωρία στην πράξη, τώρα: πόσο εύκολο είναι να βρεις το τέλειο κόκκινο; Τα brands είναι άπειρα και το πιθανότερα είναι να χαθείς από stand σε stand ανάμεσα σε δεκάδες υφές και εκατοντάδες αποχρώσεις. Εκτός αν μπεις στο beauty eshop που αγαπάμε και θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα, αναλυτικά με περιγραφές, αποχρώσεις και υφές. Το καλύτερο part; Το αποκτάς χωρίς καν να πας στα μαγαζιά αν όπως εμείς έτσι κι εσύ περνάς τις μέρες σου μπροστά από έναν υπολογιστή.

Στο www.makemeup.gr θα βρεις σίγουρα το τέλειο κόκκινο κραγιόν που πάντα έψαχνες! Παραπάνω είναι η απόχρωση Kingdom της Beauty is Life που μόλις μπήκε στο καλάθι των παραγγελιών μου και σε λίγες ώρες θα είναι στα χέρια μου!

Αφού, λοιπόν, βρεις το τέλειο κόκκινο κάνε κλικ εδώ και δες πώς το φόρεσαν 8 stars!

Read More

And More