Πρεμιέρα με celebrities για το “Ουζερί Τσιτσάνης” στο Παλλάς! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με φίλους, συνεργάτες και πολλά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Παλλάς η νέα ταινία του Μανούσου ΜανουσάκηΟυζερί Τσιτσάνης”. Στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος (Χάρης Φραγκούλης) και η Εστρέα (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι πολύ ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος…
Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει στη κινηματογραφική οθόνη με την πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του, «Ουζερί Τσιτσάνης», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη. Με επίκεντρο έναν απαγορευμένο έρωτα…και φόντο την υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος σκηνοθέτης ξετυλίγει μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης με την μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη να υπογραμμίζει την εξέλιξη.

Δες εδώ τη συνέντευξή της πρωταγωνίστριας Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στο TLIFE


Ξανθή Γεωργίου, Ζωή Τσιτσάνη, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Γιώργος Τσαβλίρης

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο θέατρο Παλλάς, με τον γνωστό Έλληνας σκηνοθέτη να υποδέχεται όλους τους διάσημους φίλους του από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο. Ανάμεσά τους οι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νατάσα Ράγιου, ο Μανώλης Γλέζος, ο Νίκος Κούνδουρος, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η έγκυος Ζέτα Δούκα, η Λίνα Σακκά, ο Αίας Μανθόπουλος και πολλοί άλλοι.

Δες εδώ την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρεμιέρα


Βασιλική Τρουφάκου, Μανούσος Μανουσάκης
Λίγα λόγια για το έργο:
Τον εμβληματικό δημιουργό υποδύεται ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία), ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν ο Χάρης Φραγκούλης (Γιώργος), η Βασιλική Τρουφάκου (Λέλα) και η πρωτοεμφανιζόμενη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (Εστρέα). Το εντυπωσιακό μωσαϊκό χαρακτήρων συμπληρώνουν οι Γιάννης Στάνκογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαρία Καβουκίδου, Μιχάλης Αεράκης, Ξανθή Γεωργίου, Γιάννης Αϊβάζης, Θοδωρής Αντωνιάδης και ο Λάκης Κομνηνός με τον Αλμπέρτο Εσκενάζη.


Γιάννης Στάνκογλου, Χάρης Φραγκούλης, Βασιλική Τρουφάκου, Ανδρέας Κωνσταντίνου

Δες εδώ τη σέξι εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου!

Το «Ουζερί Τσιτσάνης» είναι ένα ταξίδι στην ιστορία με προορισμό έναν μεγάλο έρωτα και αφετηρία τις δημιουργίες του Βασίλη Τσιτσάνη υπό τα νέα ηχητικά σχήματα του Θέμη Καραμουρατίδη, που ντύνει την ταινία με καινούριες ενορχηστρώσεις αγαπημένων τραγουδιών αλλά νέα πρωτότυπα μουσικά ακούσματα.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Δες φωτογραφίες:

Μαριάννα Τουμασάτου

Νατάσσα Ράγιου

Μανούσος Μανουσάκης, Βασιλική Τρουφάκου

Λίνα Σακκά

Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βασιλική Τρουφάκου

Ηρώ Μουκίου

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Ρίκα Διαλυνά, Μανούσος Μανουσάκης

Μανώλης Γλέζος, Μανούσος Μανουσάκης

Γιάννης Αϊβάζης, Βασιλική Τρουφάκου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Θοδωρής Αντωνιάδης,

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μανούσος Μανουσάκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γρηγόρης Σταμούλης, Ταμίλα Κουλίεβα

Σταύρος Ξαρχάκος

Νίκος Κούνδουρος

Ντίνος Καρύδης, Μανούσος Μανουσάκης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Πιατάς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More