Πρέπει να δεις τον ονειρεμένο τρόπο που η Khloe Kardashian αποθηκεύει όλα αυτά τα καλλυντικά της

Fact: το μυαλό μας αγαπάει την τάξη. Και δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ σίγουρα δεν ξεκουράζομαι κάθε φορά που στο σπίτι μου υπάρχουν πεταμένα δεξιά και αριστερά πράγματα. Τα οποία, σύνηθως, πράγματα λόγω και της φύσης της δουλειάς είναι καλλυντικά.

Κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση της Khloe Kardashian η οποία μπορεί να έχεις στο σπίτι της όσα κραγιόν υπάρχουν στα Sephora, αλλά είναι με τέτοιο τρόπο τακτοποιημένα που δεν ξέρεις τι να πρωτοζηλέψεις: τα κραγιόν τα ίδια ή τον τρόπο που τα έχει αποθηκεύσει;

Δες παρακάτω για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ…

Παραπάνω το συρτάρι στο οποίο η Khloe αποθηκεύει μόνο τα υγρά κραγιόν και τα lipgloss της (ούτε καν τα κραγιόν). Και όπως βλέπεις έχει στα συρτάρια της πολλά και αγαπημένα brands τα οποία χωρίζει σε διαφορετικά κουτάκια ανά απόχρωση.

Και παραπάνω μερικά από τα πιο αγαπημένα της που είναι της Charlotte Tilbury, της Nyx και φυσικά τα Kylie με ιδιαίτερη αδυναμία στις nude αποχρώσεις.

Πάντως, αν έχεις αντίστοιχα μεγάλη συλλογήμε κραγιόν αλλά όχι και τα συρτάρια της Khloe για να τα αποθηκεύσεις, ρίξε μια ματιά στο muji στην κατηγορία storage. Κάθε φορά που ταξιδεύω στο εξωτερικό δεν είναι τυχαίο ότι περνάω σχεδόν τη μισή μέρα μου εκεί!

Read More

And More