REPLAY: Γνώρισε τη συλλογή F/W 2015-16!

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 σηματοδοτεί μια νέα αρχή, καθώς η Replay εξελίσσεται οργανικά και με συνέπεια προς μια πιο ήπια και φρέσκια εικόνα, παραμένοντας πιστή στις αρχές και την κληρονομιά του brand.

H έμπνευση αντλείται από τα αρχεία της REPLAY με κύριο χαρακτηριστικό τον έντονο προσανατολισμό στο λογότυπο, που αυτή τη σεζόν κάνει ισχυρή την παρουσία του με εντυπωσιακά γραφιστική μορφή. Το denim γίνεται πρόσφορο έδαφος για νέους πειραματισμούς και έρευνα, ενώ τα πουκάμισα προσλαμβάνουν ένα ακόμα εξυπνότερο σχεδιασμό.

Επιπλέον, το eco-friendly πνεύμα, για το οποίο η REPLAY είναι γνωστή, γίνεται απτή πραγματικότητα χάρη στη χρήση του faux δέρματος και της faux γούνας, τις waterzero πλύσεις (στην κυριολεξία χωρίς τη χρήση νερού) καθώς και την κατασκευή των puffers με την υψηλής τεχνολογίας μέθοδο θερμικού padding. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γνήσιο ταλέντο σχεδιασμού και την state-of-the-art καινοτομία, οδηγούν τη συλλογή και το brand συνολικά προς νέους ορίζοντες. Τα τέσσερα κύρια θέματα της συλλογής είναι : Contemporary Vintage, D-signer, Back to Black, Essential.

Η συλλογή Contemporary Vintage εστιάζει κυρίως στο denim. Οι πλύσεις, οι φθορές και τα σκισίματα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ συχνός είναι ο συνδυασμός τους με faux δέρμα.

Τα all-time αγαπημένα αντικείμενα αποκτούν μια νέα θεώρηση, όπως η ζακέτα με τη fluo faux γούνινη επένδυση, το στρατιωτικό bomber με τα περίτεχνα εφέ, το biker jacket σε faux δέρμα συνδυασμό fleece. Η σειρά D-signer συνδυάζει με απόλυτα cool αστικό στυλ την ημέρα και τη νύχτα.

Το νεοπρένιο, το νάιλον, η θερμοσυγκόλληση, τα έντονα χρώματα, γραφικά και τα τεχνολογικά προηγμένα τυπώματα, καθορίζουν τα top κομμάτια, ενώ οι ρευστές γραμμές και τα υφάσματα σε αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι χαρακτηρίζουν τα κομμάτια που προορίζονται για την κάτω ένδυση.

Για το βράδυ, επιλέγονται glitter, ιριδισμοί, κεντήματα με πούλιες, μπλούζες και bomber με allover σχέδια ή υφάσματα τύπου foil, folk, και ψηφιακές φωτογραφικές εκτυπώσεις.

Η συλλογή Back to Black γιορτάζει με τις πιο σκοτεινές αποχρώσεις σε παντελόνια με κατάλευκα πλαϊνά, στα bombers με πλεκτές λεπτομέρειες, τα αμάνικα σμόκιν με γιακάδες από faux δέρμα, τα biker jackets με επικάλυψη ρητίνης, τις maxi φούστες από faux δέρμα, και τα T-shirts με τις ψηφιακές εκτυπώσεις.

Όσο για τη σειρά Essential, όπου το καθαρό σχέδιο σε αποχρώσεις του μπλε, γκρι και λευκού αντισταθμίζεται από τις απόλυτα φωτεινές λεπτομέρειες, δίνει τον ορισμό στα βασικά κομμάτια της τελευταίας γενιάς. Τζέρσεϊ, τζιν και νάιλον, ολοκληρώνουν την εικόνα, μαζί με τα νέα γραφικά λογότυπα Replay και τα πολύχρωμα ίσια down-free reversible puffers.

Read More

And More