Ρούλα Ρέβη: Δες που νανουρίζει τα δίδυμά της!

Τα δίδυμα ήρθαν στη ζωή τους και τα άλλαξαν όλα. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα δυο μωράκια τους με την γνωστή φωτογράφο να μας χαρίζει ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους! Ενώ, ο Αποστόλης με τη σειρά του μιλά με λόγια αγάπης για την οικογένειά του.
Και ενώ, μετά την άφιξη των μωρών στο σπίτι (από το μαιευτήριο) άλλαξαν οι ισορροπίες, οι γονείς δηλώνουν σε φίλους και γνωστούς πως είναι στα καλύτερά τους. Σε συνέντευξή του, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως τώρα αγαπά πιο πολύ την γυναίκα του (μετά τη γέννηση των παιδιών), αλλά και πως του αρέσει να ασχολείται με τη φροντίδα των παιδιών.
Το ζευγάρι, πάντως, παρόλο που κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, έχει δημοσιεύσει στα social media, μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τα μωρά. Πριν λίγες μέρες, η Ρούλα ανέβασε και μια φωτογραφία με τα παπουτσάκια που τους αγόρασε, ενώ το βράδυ της δευτέρας μας έδειξε πού νανουρίζει τον γιο και την κόρη.
Η φωτογραφία με τα relax των μωρών στο προφίλ της, συνοδευόταν και από μια γλυκιά “καληνύχτα”… Με τα σχόλια και τις ευχές των φίλων της να μην σταματούν!

Καληνυχτα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

Δες κι άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

Read More

And More