Σάκης Ρουβάς – Αναστασία Ρουβά: Οι πιο τρυφερές στιγμές μπαμπά και κόρης! Βίντεο

Η Αναστασία είναι το πρώτο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι όταν γεννήθηκε είχε την απόλυτη προσοχή και ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη ζωή των διάσημων γονιών της. Κάτι που δεν έχει αλλάξει πολύ ακόμα και μετά τον ερχομό των τριών επόμενων μελών της rouvofamily!

H 8χρονη δεσποινίδα Ρουβά παραμένει το επίκεντρο αφού δεν έχει ξεφύγει από το κλισέ “η κόρη του μπαμπά της”. Για εκείνη δεν είναι ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, είναι απλά ο μπαμπάς της.

Η μικρή, όπως είχει εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του ο Σάκης, είναι κτητική μαζί του. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι η συναυλία που είχε δώσει ο Σάκης στην Ηλεία (από όπου είναι και η κεντρική φωτογραφία) και ενώ η αναστασία βρισκόταν στο κοινό με τη μαμά Κάτια όρμηξε στο stage.

Για εκείνη ήταν ο μπαμπάς της που τραγουδάει πάνω στη σκηνή. Δεν έδωσε καμία σημασία στο κοινό που τον αποθέωνε και έπεσε στην αγκαλιά του. Το αποτέλεσμα ήταν ο Σάκης να συνεχίσει να τραγουδάει συγκινημένος και κρατώντας στην αγκαλιά την κόρη του. Δες το τρυφερό βίντεο!

Εκτός από αυτή τη μεγάλη αγάπη όμως μοιράζονται και το ίδιο όνομα και με αφορμή την ονομαστική τους εορτή το επίσημο fan club του Σάκη ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο. Κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές μπαμπά και κόρης!

Read More

And More