Σάκης Ρουβάς: Η εκρηκτική παρουσία του στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας! Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Σάκης Ρουβάς επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα σταρ με την special guest εμφάνισή του στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Με αφορμή τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας παρουσίασε ένα διαδραστικό live act γεμάτο από την εκρηκτική του παρουσία και κατάφερε να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με καλύτερο τρόπο αυτή η συναρπαστική μουσική εμπειρία που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ στο Τοίχος των Εθνών.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν

Ο Σάκης ερμήνευσε στο φινάλε της βραδιάς τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία είχε επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital activation.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, με τις ρουβίτσες να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και να τραγουδούν μαζί του όλα τα κομμάτια!

Εκείνος με τη σειρά του, εξέφρασε την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του για την ενέργεια που του δίνουν όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε η ανταλλαγή ενέργειας και η επαφή με τον κόσμο είναι αυτό που χαίρεται περισσότερο στα live του και η Ημέρα Θετικής Ενέργειας ήταν μία μοναδική ευκαιρία για να συμβεί ξανά!

Δες και βίντεο από την special guest εμφάνισή του!

Read More

And More