Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πιασμένοι χέρι χέρι σε διάσημο fashion show! Φωτογραφίες

Μπορεί το πρόγραμμά τους να είναι full οι δυο τους βρίσκουν όμως, πάντα λίγο χρόνο για να περνούν μαζί και να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν… Έτσι και αυτή τη φορά ο Σάκης Ρουβάς πήρε την Κάτια Ζυγούλη και βρέθηκαν μαζί στο fashion show του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου. Η παρουσίαση της ολοκαίνουριας συλλογής του Dimitris Petrou έγινε στο Μεγάλη Βρετανία και οι καλεσμένοι ήταν εκλεκτοί…

Ανάμεσά τους και ο Σάκης με την Κάτια που αγαπούν πολύ τη μόδα… Αυτό φαίνεται άλλωστε και στις in fashion εμφανίσεις που κάνουν σε κάθε τους έξοδο! Όπως ακριβών και το βράδυ της Δευτέρας. Με total black outfit, χαμογελαστοί και πιασμένοι χέρι χέρι έφθασαν στο χώρο της επίδειξης και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις. Τα παιδιά φυσικά έμειναν σπίτι και οι γονείς απόλαυσαν τη βραδιά και έδειχναν ιδιαίτερα χαλαροί και ενθουσιασμένοι με το show.

Μετά το τέλος της επίδειξης που είχε τον τίτλο “EMPÊCHEMENT”, ο Έλληνας σχεδιαστής φωτογραφήθηκε με το γνωστό ζευγάρι και δέχτηκε συγχαρητήρια για την νέα ανατρεπτική συλλογή του!

Η Κάτια μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram, αναφέροντας πως ήταν ένα εκπληκτικό show…

Great show @dp_dimitrispetrou #DPFW1516 #EMPECHEMENT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More