Σάκης Ρουβάς: Κομψός και σέξι στη νέα του φωτογράφιση

Στα 25 χρόνια καριέρας έχει σταθεί πολλές φορές απέναντι από τον φακό κάποιου γνωστού φωτογράφου. Αυτή τη φορά ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει στον Θανάση Κρίκη και κυριολεκτικά μαγεύει. Με την ωριμότητα των 43 του χρόνων, αλλά ταυτόχρονα με την νεανικότητα της ψυχής του. Κομψός, φορώντας κουστούμι αλλά ταυτόχρονα και σέξι, έχοντας αυτή τη γνωστή λάμψη στα μάτια του.

Το styling του Σάκη ανέλαβε για ακόμη μία φορά η Χρυσάνθη Θωμάτου με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Το make up επιμελήθηκε η Χαρά Παπανικολάου και τα μαλλιά η Daniel Babek.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μας έδωσε ένα sneak peak από την φωτογράφιση μέσα από τις σελίδες του στα social media. Ξέρει τον τρόπο να τρελαίνει τις θαυμάστριές του οι οποίες έσπευσαν να κάνουν likes και αποθεωτικά σχόλιο!

Με αφορμή αυτή τη φωτογράφιση ας θυμηθούμε κάποιες από τις τελευταίες εμφανίσεις του Σάκη που επέλεξε παρόμοιο dress code. Γιατί μπορεί να μας αρέσει με τα στενά tshirt και τα σκισμένα τζιν ή ακόμα και χωρίς αυτά, αλλά τελικά το κουστούμι τον κάνει ακαταμάχητο! Συμφωνείς;

Το πρώτο trailer του X Factor! Ο συμπρωταγωνιστής έκπληξη του Σάκη Ρουβά
To πρώτο trailer του X Factor


Έκθεση φωτογραφίας Inspiring Circle στο Ζάππειο


Εκδήλωση του Συλλόγου Ελπίδα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου

Read More

And More