Σάκης Ρουβάς: Σε live αναμετάδοση η φωταγώγηση του Βόλου!

Ο Σάκης Ρουβάς φωταγώγησε το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα και έφερε τα Χριστούγεννα στην πόλη του Βόλου με 50.000 κόσμου να έχει συγκεντρωθεί από όλη τη Θεσσαλία! Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε ως επίτιμος προσκεκλημένος, σήμερα 1η Δεκεμβρίου, σε μία λαμπερή τελετή φωταγώγησης της πόλης γεμάτη συναίσθημα και χριστουγεννιάτικη μαγεία, στην παραλία.

Εντυπωσιακός είναι και φέτος ο εορταστικός διάκοσμος του Βόλου, αφού εμπλουτίστηκε -σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο- και ξάφνιασε όμορφα και εντυπωσίασε το πανελλήνιο, αποτελώντας πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Για την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων έδωσε το σύνθημα ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος φωταγώγησε την πόλη του Βόλου, την «Αργώ», αλλά και το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η εκδήλωση, που είχε συνολική διάρκεια 40 λεπτά, μεταδόθηκε live μέσω δορυφόρου σε κάθε γωνιά της γης και σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς αφού δεν έχει ξαναγίνει αντίστοιχο υπερθέαμα στη χώρα μας.


Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ο αγαπημένος καλλιτέχνης γνώρισε για ακόμα μία φορά την αποθέωση.

Δες όλα όσα έγιναν στο Βόλο!

Ο Σάκης βρέθηκε από νωρίς στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, όπως κάνει πάντα, για την λαμπερή εκδήλωση.


Κατά την παραμονή του στο Βόλο είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Δημοτικό Ορφανοτροφείο όπου τον υποδέχτηκαν παιδιά από Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Η αγκαλιά του γέμισε με παιδιά και δημιούργησε στιγμές συγκίνησης για όλους. Ο Σάκης έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, λίγο πριν σκορπίσει τη χριστουγεννιάτικη μαγεία στην πόλη μέσα από τις γιορτινές μελωδίες που ερμήνευσε.


Στο παρελθόν ο Σάκης Ρουβάς έχει αναλάβει να “φέρει τα Χριστούγεννα” και στην Αθήνα σκορπώντας χαμόγελα, θετική ενέργεια και χριστουγεννιάτικη μαγεία μέσα από της μελωδίες του. Ο Σάκης άλλωστε είναι ένας performer που ξέρει να καθηλώνει το κοινό του. Αυτό αναμένεται να κάνει και στο Βόλο.

Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το υψηλότερο της Ελλάδος, είναι ύψους 24 μέτρων και έχει στολιστεί με 80.000 λαμπάκια, μαζί με την επιβλητική «Αργώ» και τον εντυπωσιακό «μπλε ουρανό», που και φέτος διοργανώθηκε με υψηλά πρότυπα και ποιότητα για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το μουσικό μέρος της τελετής φωταγώγησης

Για το μουσικό μέρος της τελετής συνέπραξαν 40 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι, με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά, συνόδευσαν μουσικά τη σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας, Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο «Voice and Voices» τα 100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, ενώ συμμετετείχαν και 60 χορευτές με δεκάδες δασκάλους χορού.

Την αποκάλυψη του φωτεινού διάκοσμου της πόλης, του εντυπωσιακού «μπλε ουρανού» (στις οδούς Δημητριάδος, Αγίου Νικολάου, Κουμουνδούρου και στην πλατεία Μητροπόλεως) και της επιβλητικής «Αργούς», συνόδεψε μία σειρά εκπλήξεων για τους θεατές της εκδήλωσης.

Οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις

Η φωταγώγηση του Βόλου εμπλουτίστηκε με πολλές εκπλήξεις για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» του Σάκη Ρουβά, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου κατά μήκος της λεωφόρου Δημητριάδος προς το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, σε με μια πομπή-έκπληξη. Η προσέλευση του κόσμου δεν σταμάτησε στιγμή με τους κεντρικούς δρόμους να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η άφιξη του Σάκη δια θαλάσσης με πλοιάριο και συνοδεία 40 καϊκιών που είχαν πυροτεχνήματα.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, «κάτω από τη σκιά του μυθικού πλοίου της Αργούς η πόλη του Βόλου και οι δημότες της θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι τα καταφέρνουν».

Κυρίαρχο σύνθημα και σλόγκαν είναι: «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε. Γιατί ο Βόλος μας μαγεύει, ο Βόλος μας ενώνει...».

Read More

And More