Σάκης Ρουβάς: Στο πλευρό των παιδιών των προσφύγων! Συμμετέχει στο πρόγραμμα “We care”

Το πρόγραμμα «We care» για παροχή ιατρικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, και του Ιδρύματός της, ξεκίνησε σήμερα από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, όπου φιλοξενούνται 350 προσφυγόπουλα ηλικίας από 1 έως 16 χρονών.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζει από την πρώτη στιγμή και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος είναι από τους πρώτους εθελοντές του προγράμματος. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ πέρασε το πρωινό της Τετάρτης μαζί με τα παιδιά και τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή τη δράση δείχνοντας έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό τους.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής του «We care» στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου σήμερα πραγματοποιήθηκαν 110 εμβολιασμοί και δόθηκε ιατρική βοήθεια σε 190 παιδιά προσφύγων, ενώ σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και δώρα από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Στην σημερινή αποστολή συμμετείχαν η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κύριος Γιώργος Πατούλης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Σάκης Ρουβάς, γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» οι οποίοι εθελοντικά συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όπως και εθελόντριες από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Read More

And More