Σάκης Ρουβάς: Τι έκανε στη Θεσσαλονίκη 24 χρόνια πριν; Βίντεο

Ήταν 1991 όταν Σάκης Ρουβάς κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι “Πάρτα”. Τότε, όλοι διέκριναν στο πρόσωπο του νεαρού τραγουδιστή ένα αστέρι που γεννιέται και αυτό το αστέρι ξεκίνησε την πορεία του προς την κορυφή, αμέσως την επόμενη μέρα…

Μια μέρα μετά το Φεστιβάλ, κυκλοφορεί το πρώτο του solo album με τίτλο “Σάκης Ρουβάς” και σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων και η αγάπη του κόσμου εξαπλώνεται συνεχώς! Κάτι που δεν σταμάτησε να συμβαίνει και στα επόμενα 24 χρόνια πορείας που ακολούθησαν και που έκαναν τον Σάκη τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

Το τραγούδι με το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας θυμήθηκε σήμερα μέσα από τα social media του. Καθόλου τυχαία!

Θεσσαλονίκη!Είστε έτοιμοι;Πάρ’ τατην καρδιά και το μυαλό μουπάρ’ τα#ThrowbackThursday #September1991 #Love #Thessaloniki #comingsoon

Posted by Sakis Rouvas on Thursday, 17 September 2015

Ο Σάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα από τώρα τις εμφανίσεις του στην συμπρωτεύουσα. Επιστρέφει στην πόλη από όπου ξεκίνησε αλλά και στη σκηνή, που τόσο αγαπάει!

Read More

And More