Σάκης Ρουβάς: Έτοιμος για το καλύτερο πρόγραμμα που έχει κάνει τα τελευταία 25 χρόνια!

Μετά από το ρεκόρ προσέλευσης στην συμπρωτεύουσα ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος να ξεσηκώσει μαζί με τους Onirama και το κοινό της Αθήνας. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του κορυφαίου Έλληνα σταρ στη νυχτερινή διασκέδαση θα γίνει στον θρυλικό χώρο της Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5.

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο υπερσύγχρονο club που διοαμορφωθηκε ειδικά για να υποδεχτεί το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα της 25ετούς καλλιτεχνικής του πορείας. Ο Σάκης Ρουβάς ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα και υποδέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής τους δημοσιογράφους στο Estate για να πάρουν μία γεύση -και κυριολεκτικά και μεταφορικά- από αυτά που έχουν ετοιμάσει!


Ο ίδιος ανυπομονεί για την αυριανή πρεμιέρα και το μοιράστηκε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Το ίδιο και οι Onirama που δηλώνουν ότι γεννήθηκαν έτοιμοι! Το δυναμικό συγκρότημα με τον εκρηκτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη θα ερμηνεύσει διαχρονικές επιτυχίες και πολλές εμπνευσμένες διασκευές και θα καταφέρει να κερδίσει -για ακόμα μία φορά- τις εντυπώσεις με τη δυναμική του σκηνική παρουσία.

Γεννηθήκαμε έτοιμοι… LOL Friday is coming #EstateAthens #ANightToRemember #SakisRouvas #Onirama #Athens #LiveClubbing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης onirama (@onirama) στις


Από αυτή την Παρασκευή που είναι η πρεμιέρα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο (το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά και ανήμερα Χριστουγέννα και Πρωτοχρονιά) οι θαμώνες του club θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με γενικό concept A NIGHT TO REMEMBER!

Read More

And More