Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα γεμάτο περηφάνια για Λάνθιμο και Φιλίππου μετά το Βραβείο στις Κάννες!

Τα συγχαρητήριά του και ένα μήνυμα περηφάνειας έστειλε ο Σάκης Ρουβάς στον Γιώργο Λάνθιμο και την Ευθύμη Φιλίππου μετά τη διάκρισή τους στις Κάννες και το Βραβείο Σεναρίου για την ταινία «A Killing of a Sacred Deer» (Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού) που απέσπασαν στο 70ό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

“ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, μέσα από τη ψυχή μου, στους ταλαντούχους Γιώργο Λάνθιμο και Ευθύμη Φιλίππου, για το Βραβείο Σεναρίου με το οποίο διακρίθηκαν για τη ταινία τους “The Killing of a Sacred Deer” στο Διεθνές @FestivaldeCannes!! Μπράβο αγαπημένοι μου φίλοι, συνεργάτες, Έλληνες μας πλημμυρίζετε περηφάνια και δύναμη”, έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου, για την ταινία «A Killing of a Sacred Deer» (Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού), απέσπασαν το βραβείο Σεναρίου εξ ημισείας με την Λιν Ράμσεϊ, που βραβεύτηκε για την ταινία «You Were Never Really Here». Πρόκειται για τη δεύτερη αγγλόφωνη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με συνεργάτη πάλι τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου και πρωταγωνιστές αυτή τη φορά την Nicole Kidman και τον Colin Farrell.

Τέλος, για την άγνωστη φιλία που συνδέει τον Γιώργο Λάνθιμο με τον Σάκη Ρουβά, να σου θυμίσω πως ο βραβευμένος πια καλλιτέχνης είχε σκηνοθετήσει το 2000, το video clip του Σάκη Ρουβά για το τραγούδι «Άντεξα».

Read More

And More