Seriously? Οι αδερφές Jenner είχαν την πιο περίεργη beauty συνήθεια όταν ήταν παιδιά

Μερικές από τις beauty συμβουλές που δίνει μια μαμά στα παιδιά της: βούρτσισε τα δόντια σου μετά από κάθε γεύμα. Χτένισε τα μαλλιά σου. Μην πετάς τις βρεγμένες πετσέτες από το μπάνιο πάνω στο κρεβάτι σου.

Αυτά συμβαίνουν στα απλά και καθημερινά. Όταν, όμως, είσαι η Kris Jenner φυσικά και οι beauty συμβουλές σου έχουν ξεπεράσει αυτά τα επίπεδα και είναι κάπως έτσι: πρέπει να κάνεις ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ!

Yeap! Δεν είναι αστείο. Ή μάλλον, είναι αστείο αλλά δεν αστειευόμαστε! To αμερικάνικο Elle εντόπισε έξω από το Coachella τις αδερφές Jenner και τους έκανε καναδυό γρήγορες ερωτήσεις όπως πώς η Kylie τα καταφέρνει με τα τόσο μακριά νύχια της.

“Κάνω μανικιούρ κάθε μα κάθε εβδομάδα που δεν είναι το φυσιολογικό”, απάντησε η Kylie και προτού καλά- καλά ολοκληρώσει η Kendall συμπλήρωσε: “Η Kris μας έφερνε nail artist κάθε εβδομάδα από τότε που ήμασταν παιδιά για να κάνουμε μανικιούρ. Μας έλεγε: “δεν θα είστε ποτέ μα ποτέ απεριποίητες!”, οπότε πάντα κάναμε μανικιούρ!”. Εχμ, καθόλου λογικό για ένα κορίτσι αυτής της ηλικίας.

Η Kendall συμπλήρωσε ότι πλέον δεν κάνει μανικιούρ με την ίδια συχνότητα και πως συνήθως της τα κάνουν όταν πρόκειται για κάποιο shooting. Από την άλλη, η Kylie φαίνεται πως παραμένει πιστή σε αυτή την beauty ιεροτελεστία.

Αλήθεια, εσύ πόσο συχνά κάνεις μανικιούρ;

Read More

And More