Shiri Appleby: Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς UnREAL που θα σε κάνει να “κολλήσεις”, αποκαλύπτεται στο TLIFE!

Aπό τα τέλη Σεπτεμβρίου ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε την υποψήφια για Emmy δραματική σειρά από την παραγωγό των Buffy the Vampire Slayer και Girlfriend’s Guide to Divorce, UnREAL, η οποία αποκαλύπτει με τον πιο καυστικό και ωμό τρόπο τον πραγματικό κόσμο των reality shows.

Το UnREAL ακολουθεί τα παρασκήνια του reality “Everlasting”, όπου ένας εργένης – πρίγκιπας καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες πανέμορφες υποψήφιες πριγκίπισες. Όσο ζαχαρένιο είναι το προσωπείο, τόσο αιματηρό είναι το παρασκήνιο όπου διαρκώς δημιουργείται ένας πόλεμος: Από τις κόντρες δημιουργών και καναλιού μέχρι τα αληθινά συναισθήματα των “χαρακτήρων” της οθόνης που έρχονται στην επιφάνεια. Η εσωτερική πάλη των “πιστεύω” και των “πρέπει” είναι σ’ έξαρση!

Στις 4 Δεκεμβρίου, στην COSMΟΤΕ TV ξεκινά η δεύτερη σεζόν κι αν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη να παρακολουθείς την σειρά, σίγουρα βλέποντας την Shiri Appleby στον ρόλο της Rachel Goldberg, να προπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις που θα φέρουν μεγάλα τηλεοπτικά νούμερα, θα σε κανει να κολλήσεις!

Την έχεις δει σε πολλές γνωστές ταινίες, όπως στα “Παιχνίδια εξουσίας” με την Julia Roberts, στον “Σκοτεινό κόσμο”, στο “Κύμα οργής” στη Μάχη των φύλων αλλά και σε πολλές σειρές, όπως στο Beverly Hills! Καλύτερα την γνώρισες ως Liz στο ‘Roswell’ και την θυμήθηκες στη 2η σεζόν του ‘Girls’. H Shiri Appleby πρωταγωνιστεί στο UnReal και βρήκε λίγο χρόνο, που μοιράζει ανάμεσα στην οικογένειά της και τα γυρίσματα, για να εξηγήσει στο TLIFE τους λόγους που δεν πρέπει να χάσεις την δεύτερη και όλες τις υπόλοιπες σεζόν.

Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν διάβασες το σενάριο του UnREAL;
Πραγματικά ένιωσα ότι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο, για το οποίο δεν είχα ακούσει τίποτα πιο πριν. Ο ρόλος μου ήταν πολύ καλά μελετημένος και ήμουν ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που είχα να υποδυθώ την Rachel Goldberg.

Στα επεισόδια της πρώτης σεζόν, μετά από μια κρίση συνείδησης, φεύγεις κι επιστρέφεις ως παραγωγός στο Everlasting. Σου έχει συμβεί ποτέ κατι ανάλογο στην πραγματική σου ζωή;
Χμμ, όχι… Aυτό που νομίζω ότι την διακατέχει (σ.σ την Rachel) είναι ένα απαθές συναίσθημα. Έχω αυτές τις δυνατές φεμινιστικές πεποιθήσεις που μπορώ να ταυτιστώ και που βλέπουμε ότι είμαι καλή… Πράγμα το οποίο με κάνει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, αλλά έρχομαι σε αντίθεση με το φεμινιστικό κίνημα πράγμα το οποίο δημιουργεί μεγάλη σύγκρουση στον χαρακτήρα της σειράς και στο συναίσθημα που εγώ μπορώ να συσχετιστώ.

Πώς ήταν όταν ανέλαβες να σκηνοθετήσεις ένα από τα επεισόδια;
Ήταν κάτι που το λάτρεψα και που μου άρεσε πάρα πολύ. Όπως ξέρεις, έχω ασχοληθεί με την σκηνοθεσία για έξι χρόνια και ήμουν πραγματικά έτοιμη κι ολοκληρωμένη γι’ αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ πραγματικά να σκηνοθετήσω και πάλι ένα από τα επεισόδια.

Όντως το λάτρεψες! Μήπως προτιμάς να σκηνοθετείς από το να παίζεις;
Μου αρέσει πολύ η υποκριτική κι απολαμβάνω και τα νέα μονοπάτια της σκηνοθεσίας. Δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία να είναι δημιουργικός σε όλα αυτά τα κομμάτια…

Δέχτηκες ποτέ επίθεση από ανθρώπους της τηλεόρασης για τις αλήθειες που αποκαλύπτει το Unreal για τα reality shows;
Πολλά αστέρια των reality έχουν έρθει κι έχουν πει πως η σειρά μας είναι πολύ ακριβής σε σχέση με όσα έζησαν οι ίδιοι. Προσωπικά, δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση για όσα παρουσιάζουμε…

Environmentally Lounging #ema

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shiri Appleby (@shiriappleby) στις


Πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών της σειράς, στην πραγματική ζωή;
Με όλο το cast αλλά κυρίως με την Constance Zimmer, είμαστε πολύ κοντά… Είμαστε μια ενωμένη ομάδα και πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, σαν ένας θεατρικός θίασος. Είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλον και βοηθάμε να κάνει ο καθένας την δουλειά του καλά.

Με την Constance κάνετε παρέα κι εκτός δουλειάς;
Ναι, είμαστε πολύ καλές φίλες!

Τι πιστεύεις πως είναι αυτό που καθηλώνει τους θαυμαστές της σειράς στην τηλεόραση;
Και στην πρώτη σεζόν που είδατε στην Ελλάδα αλλά και στη δεύτερη που ξεκινά σύντομα, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε. Στη δεύτερη σεζόν θα δείτε και για πρώτη φορά έγχρωμο… μνηστήρα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε πραγματικό reality, αλλά εμείς φροντίζουμε να παρουσιάσουμε πώς χειρίζονται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις ιστορίες που συμβαίνουν πραγματικά εκεί έξω και τι συμβαίνει όταν δυο γυναίκες δημιουργούν τίτλους που δεν έχουν ξαναγραφτεί.



Γιατί θα έπρεπε να δει κανείς το Unreal. Πες μου τρεις λόγους…
Aρχικά για την συνεργασία των δύο γυναικών (της Shiri και της Constance) και για το πώς εξελίσσεται. Αυτό είναι μια μοναδική ιστορία. Ακόμη για την μία μεγάλη, αλλά και τις πολλές υπόλοιπες ιστορίες αγάπης και φιλίας που δημιουργούνται και τρίτον είναι πολύ ενδιαφέρον να δει κανείς τι συμβαίνει πραγματικά πίσω από τις κάμερες ενός reality show.



Στην Ελλάδα παρακολουθήσαμε την πρώτη σεζόν και σύντομα (σ.σ στις 4 Δεκεμβρίου) ξεκινά η δεύτερη μέσω της COSMOTE TV. Τι υπόσχεσαι γι’ αυτή τη σεζόν;
Πραγματικά εξετάζουμε την ψυχική ασθένεια στη δεύτερη σεζόν!

Έχεις έρθει ποτέ στην Ελλάδα;
Όχι και το θέλω πολύ! Το έχω βάλει στη λίστα ευχών μου αυτό το ταξίδι. Θα το προσπαθήσω γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Date night #hearstlive #unrealtv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shiri Appleby (@shiriappleby) στις


Στην Ελλάδα ο β’ κύκλος έρχεται την Κυριακή 4/12 στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD. Πρωταγωνιστούν: Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko, Freddie Stroma, Josh Kelly, Nathalie Kelley, Johanna Braddy, Breeda Wool, Ashley Scott, Amy Hill.

Read More

And More