Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Σε γλυκιά αναμονή για το πρώτο τους παιδί!

“Εννοείται ότι θέλουμε παιδί. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και υγιείς και να αποκτήσουμε ένα μωρό”, είχε αποκαλύψει λίγο μετά το γάμο της με τον Γιώργο Ανδρίτσο, η Σίσσυ Φειδά και να που η ευχή της γίνεται πραγματικότητα. Η πάντα σικ interior designer διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.
Μόλις 1,5 χρόνο μετά το γάμο της στη Μύκονο, η Σίσσυ Φειδά ετοιμάζεται για τον πιο ξεχωριστό ρόλο της ζωής της και απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, παρόλο που στην αρχή αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, τώρα πια είναι όλα καλά και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο κάνει σχέδια για το μωράκι που έρχεται… Εκείνος άλλωστε, δεν της χαλά χατίρι και την βοηθά σε όλα.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε για χαλαρή βόλτα σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Και οι δυο του ήταν ντυμένοι casual και αφού απόλαυσαν τον καφέ τους, έκαναν μια βόλτα στα μαγαζιά. Έτσι, για να ρίξει μια ματιά και η Σίσσυ στα μωρουδιακά. Μάλιστα, αν και είναι ακόμη στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, έχει αρχίσει να φαίνεται ελαφρώς η κοιλιά της, χωρίς βέβαια εκείνη να κάνει κάποια προσπάθεια να την κρύψει (αφού το “μυστικό” της εγκυμοσύνης αποκαλύφθηκε)…

Όσο για το περιβάλλον της Σίσσυ, εκτός από τον σύζυγό της, οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα έχουν ξετρελαθεί με τα ευχάριστα νέα. Οι σχεδιαστές MIRO της έστειλαν και λουλούδια για να την συγχαρούν. Ενώ, εκείνη, μετά το μικρό διάλειμμα που έκανε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις επέστρεψε στη δουλειά, και πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε και τη διακόσμηση ενός χώρου που ανέλαβε στο Λονδίνο!

Εμείς να της ευχηθούμε με το καλό!

Read More

And More