Σίσσυ Χρηστίδου: Η συνάντηση με τις διάσημες φίλες της και η επεισοδιακή επιστροφή στο σπίτι!

Σε ένα ξεχωριστό fashion event συμμετείχε η Σίσσυ Χρηστίδου και απόλαυσε μια μοναδική βραδιά με τις διάσημες φίλες της και την ομάδα της. Η γνωστή παρουσιάστρια που πλέον σχεδιάζει τις δικές της συλλογές ρούχων βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε πυρετό προετοιμασιών για την καλοκαιρινή σεζόν και έδωσε το “παρών” στα εγκαίνια του πρώτου greek fashion pop – up store στο Μαρούσι.

Εκεί παρουσίασε κάποια από τα νέα κομμάτια της συλλογής της και συνάντησε τις διάσημες φίλες της. Στο συγκεκριμένο project συμμετέχουν περισσότεροι από 20 Έλληνες καταξιωμένοι και upcoming σχεδιαστές που παρουσίασαν τις καλοκαιρινές τους δημιουργίες για το απόλυτο summer look. Ενώ διοργανώνονται live DJ sets και guest εμφανίσεις σχεδιαστών που θα προσφέρουν fashion tips στις καταναλώτριες.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κοντοβά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κάτια Νικολαΐδου, ο Δημήτρης Στρέπκος, η Σάσα Σταμάτη, ο Βλάσης Χολέβας και πολλοί ακόμη.

Η Σίσσυ, μάλιστα, ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τις φίλες της και να διαλέγει τα αγαπημένα της fashion items για το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, η επιστροφή στο σπίτι δεν ήταν και τόσο εύκολη. Μετά την μαγική βραδιά, πήρε το δρόμο της επιστροφής, αλλά ένα απρόοπτο περιστατικό της άλλαξε τα σχέδια. Όταν έφθασε στο αυτοκίνητό της με την συνεργάτιδά της, είδε πως της είχε σκάσει το λάστιχο και αναγκάστηκε να καλέσει οδική βοήθεια και να μεταφερθεί σε κοντινό βουλκανιζατέρ για να το αντικαταστήσει. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και μετά από λίγη ταλαιπωρία, η Σίσσυ Χρηστίδου και το κορίτσι από το Sissy crew επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Read More

And More