Σίσσυ Χρηστίδου: Οι 10 μέρες μακριά από τους γιους της και όλα όσα έκανε στην Αμερική!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ως η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Θοδωρή Mαραντίνη και των Onirama, ακολούθησε το δυναμικό συγκρότημα σε ένα ακόμα tour. Αυτή τη φορά σε έναν πιο μακρινό προορισμό, στην Αμερική.

Από μόνο του αυτό το ταξίδι είναι μία εμπειρία και φυσικά η ίδια την έζησε όσο πιο έντονα μπορούσε. Δεν ήταν μόνο ο σύζυγός της σε αυτή την “περιπέτεια” στη μακρινή ήπειρο αλλά και η κολλητή της, Έλλη Κοκκίνου αλλά και πολλοί ακόμα φίλοι που συνάντησε εκεί!

Η Έλλη και οι Onirama έφτασαν στην Αμερική στα μέσα Σεπτέμβρη και η Σίσσυ ενσωματώθηκε στο παρεάκι λίγες μέρες αργότερα. Πρόλαβε να απολαύσει την πρώτη συναυλία στην Washighton, τους χάρηκε στη Νέα Υόρκη και λίγο πριν τον τελευταίο τους σταθμό στη Βοστόνη αναχώρησε.


Έφυγε μόνη της, ακριβώς όπως είχε φτάσει, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις τις οποίες μοιράστηκε σήμερα μέσα από το blog της. Η ίδια ανέφερε ότι ήταν η πρώτη φορά που αποχωρίζεται τόσες μέρες τους γιους της, Φίλιππο Ραφαήλ και Άγγελο Μιχαήλ.

“Μετά από δέκα μέρες μακρυά τους η λαχτάρα μου να τους δω έκανε το ταξίδι παιχνιδάκι. Και η αγκαλιά τους όταν έφτασα με γέμισε αγάπη, χαρά και ανακούφιση. Πόσο μου λείψανε…”, γράφει χαρακτηριστικά.

Read More

And More