Σμαράγδα Καρύδη: Ξεχωριστές στιγμές στην Αίγινα! Φωτογραφίες

Το πρόγραμμα της Σμαράγδας Καρύδη ήταν πολύ πιεστικό το τελευταίο διάστημα με την παράσταση Sweet Charity. Η όμορφη πρωταγωνίστρια ωστόσο ξέκλεψε λίγο χρόνο με αφορμή τις αργίες του Πάσχα και έφυγε για το αγαπημένο της νησί. Την Πέμπτη αναχώρησε για την Αίγινα για να περάσει στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο μέρος αυτό, η Σμαράγδα, βρίσκει όλα όσα έχει ανάγκη. Τη θάλασσα, την ηρεμία και τις βόλτες. Πάντα στις στιγμές μεγάλης πίεσης ονειρεύεται να είναι στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και να περπατά ξυπόλυτη ή να χαλαρώνει διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Βέβαια, σε αυτή τη φάση της ζωής της είναι στα καλύτερά της. “Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Λέω “Δόξα τω Θεώ” πολύ συχνά. Είμαι υγιής, έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, έχω δουλειά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες, κοινές για όλους μας, αλλά προσπαθώ να βρίσκω λύσεις”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity.

Μετά τις γιορτές, θα επιστρέψει στην Αθήνα, αφού στις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχει και τις τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Badminton!

Δες τις ξεχωριστέ ςστιγμές που έζησε στο νησί της και τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Read More

And More