Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Κοινή εμφάνιση μετά την εξομολόγηση για τη σχέση τους!

Ζουν κάτω από την ίδια στέγη και πλέον ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη. “Με την Σμαράγδα έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά”, εξομολογήθηκε στο περιοδικό Down Town ο ηθοποιός.

Οι δυο τους μέχρι σήμερα, παρόλο που δεν έλειπε ποτέ ο ένας από το πλευρό του άλλου, είχαν επιλέξει να μην μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή έκαναν και μία κοινή δημόσια εμφάνιση.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου. Ο τραγουδιστής παρουσιάζει φέτος τον χειμώνα μια συνεργασία με ξεχωριστή ταυτότητα στον ιστορικό χώρο του Διογένης studio.

Ο Αντώνης υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα που με την σπάνια φωνή της έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και τον κορυφαίο συνθέτη και μέγα δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί Λευτέρης Ελευθερίου και Αντώνης Κρόμπας, καθώς και μερικοί από τους καλύτερους τραγουδιστές και μουσικούς της νέας γενιάς: η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ο Μάκης Δράκος, η Βάγια Καλαντζή και η Victoria Taylor.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και την πρεμιέρα της μουσικής παράστασης τίμησαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα από την εγχωρια showbiz.

Δες φωτογραφίες!


Μαρί Κυριακού


Υβόννη Μπόσνιακ

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κι άλλες φωτογραφίες με την σύντροφο του τραγουδιστή


Εύη Βατίδου


Λάουρα Νάργες


Στέλλα Καλλή


Κατερίνα Παπουτσάκη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος


Ειρήνη Παπαδοπούλου


Εβελίνα Παπούλια


Σόφη Πασχάλη

Read More

And More