Σμαράγδα Καρύδη: Το TLIFE στα backstage του Celebrity Game Night! Φωτογραφίες

Μουσική, τραγούδι, κέφι και πολλά παιχνίδια! Η Σμαράγδα Καρύδη κάθε Πέμπτη υποδέχεται τους διάσημους φίλους της στο Celebrity Game Night και γεμίζει τα βράδια των τηλεθεατών με… θετική ενέργεια! Γιατί υπάρχει καλύτερη διασκέδαση από ένα παρεϊστικό παιχνίδι με τους… celebrity φίλους σου;
Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του αποψινού επεισοδίου και συνάντησε την οικοδέσποινα του show Σμαράγδα Καρύδη σε πολλά κέφια μαζί με τους φίλους της. Ανάμεσά τους ο Θοδωρής Αθερίδης με την Ευαγγελία Συριοπούλου, την Ρένια Λουιζίδου και τον Λευτέρη Ελευθερίου από την παράσταση Δόξαπατρή, η Φωτεινή Δάρρα και ο Αντώνης Κρόμπας που ξεσηκώνουν το κοινό, με τα αστεία και τις απίστευτες ατάκες τους.

Φυσικά ο Λευτέρης Ελευθερίου θα πάρει το μικρόφωνο να πει ένα τραγουδάκι, ενώ celebrities και παίχτες δεν θα τα βρουν και τόσο εύκολα στα παιχνίδια… Το σίγουρο είναι πως θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως.
“Βάλε ένα χεράκι”, “πάρ’ το αλλιώς”, “sing sung song”, “που πας”, “popped quiz” είναι μερικά από τα νέα ανατρεπτικά παιχνίδια που μας ξετρελάνουν και μαζί με όσα αγαπήσαμε τα δυο προηγούμενα χρόνια, “clue boom”, “της παντομίμας”, “κάνε μου λιγάκι ντου”, “έχεις γράμμα”, κάνουν τις celebrity βραδιές μας ένα ατέλειωτο πάρτι.

Και μην ξεχνάς, κάθε εβδομάδα, δύο παίκτες και έξι celebrities παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, πειράζονται και αναμετρώνται, με την μπάντα του Τόνυ Κονταξάκη να τους συνοδεύει.
Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Κείμενο: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More