Σμαράγδα Καρύδη: Βόλτα με τους τετράποδους φίλους της!

Τα κατοικίδια ζώα είναι η αγάπη της Σμαράγδας Καρύδη και ο σκύλος και ο γάτος που έχει στο σπίτι της μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, είναι η μεγάλη της αδυναμία. Τα δυο πανέμορφα τετράποδα φιλαράκια της, της κάνουν συχνά παρέα και παρόλο που είναι πολύ ήσυχα… θέλουν συνεχώς βόλτες.
Ο σκύλος της ο Γιάννης είναι χαδιάρης και ο γάτος τους, ο Φώτης πάντα μπλέκεται μέσα στα πόδια τους. Ωστόσο και οι δυο ζουν αρμονικά με το ζευγάρι στο σπίτι στην Ακρόπολη, ενώ κάποιες φορές ταξιδεύουν και μαζί με την Σμαράγδα στην Αίγινα.
Αυτήν τη φορά, η γνωστή ηθοποιός που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μιούζικαλ Sweet Charity έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και βρέθηκε να αγναντεύει τη θάλασσα μαζί με το σκύλο και τον γάτο. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Σμαράγδα είχε αναφέρει: “Είναι τόσο μαζί και αγαπημένα (σ.σ. ο σκύλος και ο γάτος τους), που με συγκινεί το δέσιμό τους. Μπορώ να φύγω για λίγο, όπως τώρα που πετάχτηκα στην Αίγινα και ο Θοδωρής να λείπει στο θέατρο, χωρίς να αγχώνομαι για το τι θα γίνει στο σπίτι”.

#sosies #vrethikanskilogatososies #doublecouple

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

Read More

And More