Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι λέει για την κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα και της Τζένης Μπαλατσινού

Το απόγευμα της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι μία από τις διάσημες Ελληνίδες που αφέθηκαν στα χέρια στου γνωστού hair stylist και μεταμορφώθηκαν. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και σου παρουσίασε αποκλειστικό υλικό!
Εκτός όμως από τις πόζες που πήρε, η Σταματίνα κλήθηκε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν εκεί. Δεν θα μπορούσαν να μην της ζητήσουν να μιλήσει και για την τελευταία κόντρα στη showbiz, αυτή ανάμεσα στον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα και την Τζένη Μπαλατσινού.

“Θεωρώ ότι είναι μια διαφορά που αφορά εκείνους τους δύο. Ο Δημήτρης πολλές φορές έχει σχολιαστεί ως ο κακούλης της εκπομπής, αλλά δεν είναι έτσι. Έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ, ώρες ώρες έχει κάποιες εμμονές και μπορεί να πει κάτι, αλλά δεν έχει κακή πρόθεση. Και με την Τζένη, που η ίδια θεώρησε ότι θίχτηκε από κάποια σχόλιά του, ξέρω ότι δεν είχε κακή πρόθεση. Είναι όμως μετά που ο ένας λέει κάτι, ο άλλος απαντάει και το πράγμα κάπου ξεφεύγει”, απάντησε η οικοδέσποινα του Happy Day στην κάμερα τις εκπομπής “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ” με το Μένιο Φουρθιώτη
“Αν μου το ζητούσε κάποιος από τους δύο και έβλεπα ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ναι. Αλλά όχι, δεν θα έπαιρνα εγώ μια τέτοια πρωτοβουλία”, συμπλήρωσε.

Read More

And More