Σταματίνα Τσιμτσιλή – Δήμος Βερύκιος στα… κάγκελα! “Βούλωσέ το”…

Τουλάχιστον… επικός ήταν ο σημερινός καβγάς ανάμεσα στο Δήμο Βερύκιο και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δήμο Βερύκιο…

Το ότι ο Δήμος είναι μία εκρηκτική, τηλεοπτική προσωπικότητα είναι κάτι που όλοι ξέρουμε… Το ότι δεν τον νοιάζουν οι τηλεοπτικοί τρόποι και κανόνες και όταν κάτι τον ενοχλεί εκφράζεται κι ανάλογα, επίσης το ξέρουμε… Το ότι “παίρνει φωτιά” στο δευτερόλεπτο ούτε κι αυτό είναι κάτι νέο…

Ετσι, σήμερα το πρωί ποιος είδε τον Δήμο και δεν τον φοβήθηκε… Πάντως, η Σταματίνα αλήθεια σου λέω μία τρομάρα την πήρε…

Η ένταση που δημιουργήθηκε στο πλατό του “Happy Day”, λίγο έλειψε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τον Δήμο να έχει βγει εκτός εαυτού και την Σταματίνα; Να προσπαθεί – τουλάχιστον αρχικά – να ηρεμίσει τα πράγματα και να βάλει μία τάξη. Ολα αυτά ,όμως, μέχρι κάποια στιγμή, γιατί μετά; Μετά χάθηκε ο έλεγχος… Ιδού πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Αιτία αυτής της… μετωπικής live σύγκορυσης ήταν ένα link με το παγοδρόμιο που μεσολάβησε ανάμεσα στο διαφημιστικό διάλειμμα και τη ζωντανή σύνδεση με το ραδιόφωνο του Alpha.
Ο Δήμος Βερύκιος, έξαλλος από την καθυστέρηση, πέταξε τα ακουστικά του και βγήκε έξω από τον ραδιοθάλαμο. Μάταια τον καλούσε πίσω ο Σπύρος Λάμπρου.

Όταν του εξήγησε ότι έφευγε το link και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ο δημοσιογράφος επέστρεψε και με ένα «Βούλωστο!» έκανε την αρχή για έναν καβγά απίστευτης έντασης.«Δε θέλω να μιλήσεις. Δεν θέλω να μιλήσεις! Στα…! Θα σου ‘λεγα!», είπε στην Σταματίνα και εκείνη απάντησε: «Μη μου μιλάς σαν να είμαι μια ορντινάτσα που της βάζεις και χέρι για την ώρα!».

Δ.Β. Αυτό να μην ξαναεπαναληφθεί! Να μην ξαναεπαναληφθεί! Δεν προσβάλλετε εμάς εδώ στο ραδιόφωνο κι εμένα προσωπικά, προσβάλλετε τον κόσμο!
Σ.Τ. Αγαπημένε μου έγινε ένα μπέρδεμα με το link.
Δ.Β. Δεν θέλω να μιλήσεις! Στα…! Θα σου λεγα!
Σ.Τ. Μη μου μιλάς σαν να είμαι μια ορντινάτσα που της βάζεις και χέρι για την ώρα!
Δ.Β. Ξέρατε πάρα πολύ καλά ότι αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο! Και το κάνατε! Δεν σέβεστε!

Αυτά, γιατί πάνω απ ΄όλα εκεί στο “Happy Day” είναι μία… ωραία ατμόσφαιρα… Σου το είπα; Λατρεύω την τηλεόραση, γιατί λατρεύει την ίντριγκα!!!!

Read More

And More