Σταρ του Χόλιγουντ πέταξε από ταράτσα τα κινητά τριών θαυμαστών, επειδή τον τράβηξαν φωτογραφία!

Μας έχει δώσει την εντύπωση του άνετου και πρόσχαρου ηθοποιού με το κοινό, κι όμως αυτήν τη φορά ξέφυγε από κάθε όριο. Σίγουρα το να τον φωτογραφίζουν όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν είναι το καλύτερό του, αλλά ο Χολιγουντιανός σταρ το παράκανε… αφού όταν τρεις θαυμαστές του προσπάθησαν να τον απαθανατίσουν, εκείνος σηκώθηκε, πήρε τα κινητά τους τηλέφωνα και τα πέταξε από την ταράτσα.

Ο λόγος για τον γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Bill Murray που έκανε μεγάλη επιτυχία με τις ταινίες «Ghostbusters»… Ο Murray, λοιπόν, βρισκόταν στην ταράτσα του μπαρ Vesuvio στην Καλιφόρνια, όπου χαλάρωνε απολαμβάνοντας το ποτό του. Ξαφνικά ένιωσε τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν φωτιά και τρεις θαυμαστές να τον απαθανατίζουν την ώρα της εξόδου του. Χωρίς να χάσει χρόνο, σύμφωνα με το TMZ, σηκώθηκε, τους πλησίασε πήρε τα κινητά, τα πέταξε από την ταράτσα και εξαφανίστηκε…

Όπως διαβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρηση, Scott Rose, το επεισόδιο δεν προκλήθηκε σε καμία περίπτωση από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ του ηθοποιού αλλά από την ενοχλητική συμπεριφορά ορισμένων πελατών, που μόλις τον είδαν, άρχισαν να τον τραβούν φωτογραφίες.

Η αστυνομία, πάντως κλήθηκε στο μπαρ μετά το επεισόδιο και επικοινώνησε με τον Murray, που παραδέχτηκε το περιστατικό και δήλωσε πρόθυμος να αποζημιώσει τους πελάτες του μπαρ!


Read More

And More