Στέλιος Κρητικός: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του με κουμπάρο το Μάρκο Σεφερλή! Φωτογραφίες

Την αγαπημένη του που σε λίγο καιρό θα του χαρίσει το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, ο Στέλιος Κρητικός.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του Κάτια Παπαδοπούλου έλαμπαν την ώρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και η νύφη που σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους ήταν μια κούκλα, μέσα στο γαλάζιο φόρεμά της που επέλεξε για τον πολιτικό γάμο τους.

Κουμπάρος και … μάρτυρας του γάμου ήταν ο καλός φίλος του γαμπρού, Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τους έδωσε τις ευχές του με το γνωστό χιούμορ του..

/
Οι κουμπάροι Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής ποζάρουν στο φακό του TLIFE

Από το γάμο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα δυο παιδά του ηθοποιού, από τον πρώτο του γάμο. Ο Στέλιος και η Κάτια δήλωσαν πρόσφατα για τους γιους του Στέλιου στο ΟΚ:

“Στέλιο, πώς αντιμετώπισαν οι δύο γιοι σου τον ερχομό της αδελφής τους;

Στέλιος: Χάρηκαν πολύ. Η επιθυμία τους, άλλωστε, ήταν να είναι κορίτσι.
Κάτια: Ναι, τα αγόρια το ήθελαν πολύ.
Κάτια έχεις πολύ καλές σχέσεις με τους γιους του Στέλιου;
Κάτια: Δεν σου κρύβω ότι οτην αρχή είχα αγωνία γι’ αυτό, αλλά τα πράγματα ήρθαν τόσο ωραία, που ποτέ δεν υπήρξε κανένα αρνητικό συναίσθημα ούτε από εκείνα ούτε από εμένα. Έγιναν όλα τόσο εύκολα. Σαν να υπήρχαν από πάντα στη ζωή μου, να έρχονταν στο σπίτι και να ήμασταν πάντα όλοι μαζί.
Στέλιος: Δεν υπήρξαν ποτέ στιγμές αμηχανίας. Δύο φορές την εβδομάδα έρχονται στο σπίτι μας, έχουν το δικά τους δωμάτιο και κοιμόμαστε όλοι μαζί”..

/

Δες φωτογραφίες από το γάμο που έγινε στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, τη Δευτέρα το μεσημέρι


Νύφη και κουμπάρος… βάζουν τις υπογραφές…

Οι καλεσμένοι έριξαν το παραδοσιακό ρύζι…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πέτρος Χόντος

Read More

And More