Στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης – Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που φλερτάρει με την ελληνική τηλεοπτική αγορά

Tο όνομά του, εδώ και δύο μέρες, δεν «παίζει» μόνο στα τουρκικά ΜΜΕ –άλλωστε αυτό συμβαίνει καθημερινά στη γειτονική χώρα- αλλά και στα ελληνικά. Σήμερα μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα και νωρίτερα έκανε τις βόλτες του στα νότια προάστια. Ο λόγος για τον Acun Ilicali, τον ιδιοκτήτη του TV8, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζεται να αγοράσει ελληνική συχνότητα, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του, Ali Cemal Karabudak.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ του Τούρκου επιχειρηματία μίλησε στην Tatiana Live και επιβεβαίωσε τα σχέδιά του καθώς και τη γνωριμία του με τον Αλέξη Τσίπρα. Δες εδώ!

Ποιος είναι ο Τούρκος καναλάρχης

O 46χρονος ασχολείται με τις παραγωγές γνωστών shows, αλλά δεν έμεινε… πίσω από τις κάμερες, μιας και έχει παρουσιάσει το “Voice”, το “Dancing with the stars”, το “Survivor”, το “Got talent” και το “Deal or No Deal”.

Έχοντας εγκαταλείψει τις σπουδές του στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησε να δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία. Άρχισε την καριέρα του, ανοίγοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα, αλλά στα 21 του είδε την επιχείρησή του να πτωχεύει. Και τότε, μπήκε στον χώρο των media.

Δούλεψε ως αθλητικός ρεπόρτερ στο Show TV και ύστερα από λίγα χρόνια απέκτησε δική του ταξιδιωτική εκπομπή που είχε μεγάλη επιτυχία. Αυτή, ήταν η πρώτη εκπομπή της εταιρείας παραγωγής που ο ίδιος ίδρυσε το 2004: της Acun Medya.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, το όνειρό του πήρε σάρκα και οστά, καθώς η εταιρεία του έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες στην Τουρκία. Έτσι, το 2013 απέκτησε το TV8.

Η πλειοψηφία των ΜΜΕ τον παρουσιάζει ως αυτοδημιούργητο, υπάρχουν όμως και οι… κακοπροαίρετοι που ισχυρίζονται ότι η απότομη άνοδος στην καριέρα του οφείλεται στην πολύ στενή σχέση που έχει με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όσον αφορά την προσωπιή του ζωή, μετρά δύο γάμους και 4 παιδιά. Δες περισσότερα στο βίντεο της εκπομπής Tatiana Live:

Read More

And More