Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το μήνυμα για τον Παντελίδη: “Η περηφάνια σου θα μείνει στη μνήμη όλων”

Την περασμένη Πέμπτη, ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένης, και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλους τους θαυμαστές του. Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία και με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν οι αγαπημένοι του φίλοι.

Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που ντυμένος στα μαύρα εμφανίστηκε στην τελετή και το νεκροταφείο και άφησε ένα λουλούδι στην μνήμη του Παντελή.



Λίγες ώρες αργότερα ο Κωνσταντίνος, ανέβασε και στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Παντελή, στέλνοντας το δικό του συγκινητικό μήνυμα. “Τελικά φίλε μου ήρθες για να δώσεις διδάγματα.. που ο καθένας μας θα τα εκλάβει με το τρόπο του..”τραγούδα να σε ακούω” μου είχες πει, γιατί αυτό ήθελες από όλο το κόσμο… να μας ακούς να τραγουδάμε και μας κατάφερες όλους… τα τραγούδια σου,η έμπνευσή σου και η περηφάνια σου θα μείνουν στη μνήμη όλων μας… Θα σε τραγουδάμε και θα σε ακούω να μας λες “και πάμεεε”…καλό παράδεισο φίλε μου…”



Read More

And More