Συγκίνηση, χορός και συρτάκι στο Κρεμλίνο για Ιβάν Σαββίδη, Ρουβά, Ασλανίδου και Αργυρό! [vids]

Η χθεσινή βραδιά τα είχε όλα… Χορό, μουσική, τραγούδι, διάσημους καλλιτέχνες και video που έγιναν viral στα social media. Ο λόγος φυσικά για την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ιβάν Σαββίδης στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κρατικού Ανακτόρου του Κρεμλίνου στη Μόσχα. Το μεγάλο event είχε έντονο ελληνικό χρώμα με τη βοήθεια των αδερφών Τσαχουρίδη, του Σάκη Ρουβά, της Μελίνας Ασλανίδου και του Κωνσταντίνου Αργυρού που τα έδωσαν όλα στη σκηνή…

Αλλά και στα παρασκήνια με τους τρεις ερμηνευτές να χορεύουν ποντιακά και να ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους… Ο Σάκης μάλιστα παρέδωσε μαθήματα χορού και έκανε όλους τους θεατές να χορεύουν συρτάκι και στη “μαγική βραδιά”, όπως τη χαρακτήρισε.

Ποσο μεγαλη τιμη και συγκινηση… Η Ελλαδα βρισκεται στη Ρωσσια .. Με υπεροχη παρεα τον Σακη και τον Κωνσταντινο …

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης melina aslanidou (@officialaslanidoumelina) στις


Ο χορός του Ιβάν Σαββίδη με Ρουβά, Ασλανίδου, Αργυρό…

Βέβαια, και ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Ο γνωστός ομογενής επιχειρηματίας πριν ξεκινήσει η εκδήλωση αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και στα επιχειρηματικά του σχέδια, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, δηλώνοντας πως θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση του ΣτΕ που συνεδριάζει εκ νέου την Τετάρτη, προκειμένου να κρίνει τη συνταγματικότητα -ή μη- του νόμου που ρυθμίζει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. “Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται στην Αθήνα. Είναι τραγική η κατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ομιλία του ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα, αλλά και ο χορός του Ιβάν Σαββίδη με τον Σάκη Ρουβά, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το γνωστό Ακαδημαϊκό Χορευτικό Συγκρότημα «Ιγκόρ Μοϊσέγεβ», την Ανδρική Χορωδία του Πατριαρχείου Μόσχας και την πολύ γνωστή Βυζαντινή Χορωδία «Thessalonikeis Umnodei» με τον μαέστρο Ιωάννη Λιάκο. Συνέχισε με τους κορυφαίους Πόντιους λυράρηδες, αδερφούς Τσαχουρίδη με τη συνοδεία λαϊκού συγκροτήματος ποντιακών χορών.



Η συγκίνηση του Αργυρού και τα ρώσικα του Σάκη…

Λίγο αργότερα ανέβηκε στο stage ο Κωνσταντίνος Αργυρός που συγκίνησε με το παιδί γενναίο (δες εδώ περισσότερα), η Μελίνα Ασλανίδου που μάγεψε με τα τραγούδια και τα ποντιακά της και φυσικά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ

Ο Σάκης έκανε πανικό και στη Ρωσία, με τα κοριτσάκια να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του στην αίθουσα. Ο Σάκης τραγούδησε στα ελληνικά και στα ρώσικα και προκάλεσε πανικό με το “Shake it” που είχαν λατρέψει το τραγούδι του από τη Eurovision, αλλά και άλλα αγαπημένα κομμάτια.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Γενικός χορηγός της εκδήλωσης, ενός από τα πιο λαμπρά γεγονότα του αφιερωματικού έτους, ήταν το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη».

Δες φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών και video: Instagram, Facebook, pontos news

Read More

And More