Θάνος Κολοκυθάς: Η άγνωστη σχέση του επιχειρηματία με την μελαχρινή καλλονή Χριστίνα Παπαδέλη

Είναι από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και κάνουν σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό αλλά ο επιχειρηματίας Θάνος Κολοκυθάς – που το καλοκαίρι έκανε το νεό του club restaurant Μonarch το νέο στέκι των επωνύμων στη Μύκονο, είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια με την μελαχρινή καλλονή Χριστίνα Παπαδέλη.

Η Χριστίνα είναι χορέυτρια και υπεύθυνη των χορευτικών show στα clubs ιδιοκτησίας του αγαπημένου της. Εξάλλου στο Dream City έγινε και η γνωριμία τους που έμελλε να γίνει συμπάθεια και μετά σχέση.


Η όμορφη χορεύτρια που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του επιχειρηματία, βρέθηκε για αρκετές μέρες στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να κάνουν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια μαζί με την καλή τους φίλη, Άννα Βίσση.

/

Η Χριστίνα με την ανατολίτικη, άγρια ομορφιά έχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού αλλά την κέρδισε ο χορός, αφού είναι το πάθος της. Αυτή την περίοδο μάλιστα η Χριστίνα βρίσκεται σε φάση φουλ δουλειάς, αφού ετοιμάζει τα χορευτικά shows για την εντυπωσιακή έναρξη του Dream City την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Ο Θάνος Κολοκυθάς με την Χριστίνα και μια φίλη τους τον περασμένο Αύγουστο στη Μύκονο.


Read More

And More