Θοδωρής Μαραντίνης: Με αέρα… Hollywood το ταξίδι του στην Αμερική! Φωτογραφίες

Σίγουρα το ταξίδι στην Αμερική θα είναι ένα από τα καλύτερα της ζωής του για τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο frontman των Onirama βρίσκεται μαζί με το δυναμικό συγκρότημα στην μακρινή ήπειρο στο πλαίσιο της περιοδείας τους με την Έλλη Κοκκίνου. Σε κάθε σταθμό που έχουν μέχρι μέχρι στιγμής έχουν γίνει αποδέκτες της πολύ μεγάλης αγάπης του κόσμου.

Μπορεί να ήταν η πρώτη φορά για το συγκρότημα που πραγματοποιεί live σε πόλεις της Αμερικής αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Πέρα όμως από τις sold out εμφανίσεις τους, είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους να ζήσουν και να δουν ξεχωριστά πράγματα.

Ο Θοδωρής κάποια από αυτά τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram. Κάποια από αυτά, λοιπόν, μας έβγαλαν έντονα το κινηματογραφικό στοιχείο και είδαμε έναν rock star να μεταμορφώνεται σε movie star!

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ανατρεπτικός frontman από το ταξίδι του και τις ταινίες που μας έφεραν στο μυαλό…

Η πρώτη ήταν πριν καν προσγειωθεί στον πρώτο σταθμό της περιοδείας τους, που ήταν η Washington, στην οποία ποζάρει μέσα στο ντους. Διχαστήκαμε ανάμεσα στο Cabaret και Jailhouse Rock που έχουν και οι δύο ως βασικό στοιχείο τη μουσική και το χορό . Μάλλον όμως είναι πιο κοντά στο δεύτερο αφού ο Elvis Presley είναι από τους αγαπημένους του ερμηνευτές.


Ο Θοδωρής παρουσίασε το jet lag του όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία αλλά εμάς μας έφερε στο μυαλό αρχικά κάτι από Matrix χωρίς κουστούμι ή κάτι από Terminator.


Και αφού έφτιαξε και τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και μας ενημέρωσε με μία ημίγυμνη φωτογραφία του, μας έκανε να σκεφτούμε την ταινία Στενές επαφές τρίτου τύπου.


Στη συνέχεια, έβαλε στόχο να ανακαλύψει τον Spiderman κι εμείς “ανακαλύψαμε” πίσω από αυτό το post κάτι από το Vertigo ή ακόμα περισσότερο από Mission Impossible.


Κι αφού τον χειροκροτήσουμε, όπως αναράφει στην ταμπέλα που κρατάει, θα τον ταυτίσουμε λίγο με την ταινία Terminal.


Στην παρακάτω μοιραστήκαμε ανάμεσα σε τρεις επιλογές οι οποίες είναι οι ταινίες I Am A Legend, Batman και Godzilla. Σίγουρα πάντως είναι από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες στο προφίλ του.


Ο Αόρατος εραστής ήταν η ταινία που σκεφτήκαμε στην παρακάτω περίπτωση ή και το Cocoon.


Έπειτα ανέβασε την παρακάτω και μας έφερε στο μυαλό λίγο από Λάμψη αλλά σε μία δεύτερη ματιά και κάτι από Pollar Express.


Ακολούθησε αυτή που τον δείχνει να βάζει πλυντήριο και χωρίς δεύτερη σκέψη το μυαλό μας πήγε σε εκείνο το επεσόδιο από τα Φιλαράκια στην πρώτη σεζόν της σειράς.Το επεισόδιο 5 με τίτλο “The One With The East German Laundry Detergent” για όσους θέλουν να το (ξανα)δουν.


Και καθόλου τυχαία η επόμενη πόζα είναι από το Central Park και μας κάνει λίγο σε “Back to the future”.


Και ως άλλος John Travolta από το Staying Alive ποζάρει στο Las Vegas.


Στην επόμενη θα μπορούσε να είναι το “Killing Βono” αν και μας έφερε πολύ έντονα στο νου και το One Hour Photo.


Και έπειτα πήγε εκεί όπου έχουν δημιουργηθεί κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του κινηματογράφου, στα Universal Studios. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται το κινηματογραφικό αυτό ταξίδι με μία χολιγουντιανή “συνάντηση”.


Ποζάροντας με την Marilyn Monroe μας έφερε στο μυαλό την ταινία “Μερικοί το προτιμούν καυτό“.


Σίγουρα, ο Θοδωρής δεν είχε στο μυαλό του την “κινηματογραφική” διάσταση που δώσαμε στις φωτογραφίες του. Παρόλα αυτά, συμφωνείς με αυτές που διαλέξαμε;

Read More

And More