ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Έχω να πάω σε ένα γάμο στην Σκωτία τέλη Μαϊου και θέλω να βάλω την πιο κάτω φούστα και να κρατήσω ένα clutch στο ίδιο χρώμα που έχω ήδη αγοράσει. Είμαι 29 χρονών και σχετικά μικροκαμωμένη. Δε φοράω τακούνια και είμαι ανάμεσα σε nude μπαλαρίνες ή σανδάλια κοραλί που ήδη έχω (δε μπορώ να κάνω άλλη αγορά). Τι προτείνετε; Επίσης, το κυριότερο, τι top προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας για το συγκεκριμένο ρούχο και για την περίσταση η μπαλαρίνα είναι πιο σωστή και για top σου προτείνουμε κατι απλό αέρινο λευκό με ένα ωραιο κολιέ στο λαιμό σου.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια ! Είστε super ! Το Πάσχα αρραβωνιάζομαι! Σκέφτομαι να φορέσω ενα μακρύ, φλοράλ , αέρινο φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, με 3/4 μανίκι και πέδιλα στο χρώμα του δέρματος! Επειδή θα είναι μεσημέρι, δεν θέλω να είμαι υπερβολική! Ειμαι 1,62 και 50 κιλά. Πως σας φαίνεται η επιλογή μου;

Απάντηση
Φίλη μας συγχαρητήρια, ευχόμαστε τα καλύτερα! Λοιπόν αν κρατήσεις ήσυχο το υπόλοιπο σύνολό σου -δλδ παπούτσια, μακιγιάζ, μαλλιά και δεν προσθέσεις κοσμήματα πολύ έντονα τότε είναι super η επιλογή του φορέματος για το event. Φρόντισε για ένα ωραίο μακιγιάζ και περιποιημένα.


Ερώτηση

5 Ιουνίου παντρεύεται ο αδερφός μου και αγόρασα τα παρακάτω ρούχα η φούστα σε μαύρο χρώμα. (Μήπως οι μαύρες αποχρώσεις δεν είναι για εκείνη την περίοδο?)
Θα ήθελα να μου προτείνετε χρώμα- στιλ παπουτσιών, τσάντας. Τα μαλλιά μου είναι σκούρα καστανά και το δέρμα μου μέχρι τότε θα έχει αποκτήσει σταρένιο χρώμα. Επίσης θα μπορούσατε να μου προτείνετε σε τι αποχρώσεις να ντυθεί ο αντρας μου ? Ευχαριστώ πολύ

Ερώτηση
Φίλη μας το μπεζ και το μαύρο είναι κλασικός συνδυασμός και δεν έχει να κάνει με εποχές.Θα ολοκληρώσεις το σύνολό σου με μαύρα πέδιλα και τα μαλλιά σου θα τα χτενίσεις με κυματισμους όλα στο πλαι για να φαίνεται και η πλάτη.Θα κρατήσεις ένα ωραίο μαύρο ή μπεζ φάκελο και απο κοσμήματα συνδύασε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Έχω αυτό το φόρεμα με τι παπούτσια θα ταίριαζε? Επίσης ταιριάζει με το σωματότυπο μου? Είμαι αρκετά αδύνατη…

Απάντηση
Φίλη μας αυτά τα φορέματα γενικά δεν κολακεύουν κανένα σωματότυπο είναι φαρδιά και δεν αναδυκνύουν καθόλου την σιλουέτα μας αν θες να το φορέσεις παρόλα αυτά μία μαυρη απλή πλατφόρμα ταιριάζει.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Σε περίπου 15 μέρες είναι ο γάμος της αδερφής μου και έχω επιλέξει να βάλω το φόρεμα της φωτογραφίας. Είμαι 23 ετών και δε θέλω να κάνω ενα σύνολο συντηρητικό θα ήθελα με κάποιο τρόπο να σπασω τη μονοτονία. Θα ήθελα να μου προτείνετε αξεσουάρ που θα ταίριαζαν όπως και παπούτσια. Σκέφτομαι nude πέδιλα με λουριά που έχω ηδη. Θα ταίριαζαν? Επίσης σε τι μήκος είναι ιδανικό να κοντύνω το φόρεμά μου? Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας αυτά τα φορέματα πρέπει να είναι αρκετά μακριά δλδ να καλύπτουν το παπούτσι. Το ancient greece style μπορείς να το απογειώσεις με χτένισμα που θα θυμίζει ελληνίδα θεά. Θα βρεις πολλές επιλογες στην στήλη beauty του Τlife και βέβαια με εντυπωσιακά κοσμήματα όπως σκουλαρίκια και arm cuffs. Σε τσαντάκι ένα απλό clutch του ταιριάζει και σε μακιγιάζ μπρονζέ smoky eyes και fresh lips.

And More