“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Eρώτηση

Καλησπέρα, παντρεύομαι 15 Οκτωβρίου, το χρώμα που επέλεξα είναι λευκό και δεν ξέρω τι παπούτσι να φορέσω -κλειστό ή πέδιλο; Ασημί η λευκό; Επίσης θα βάλω πέπλο, να υποθέσω δεν χρειάζεται απά πάνω κάτι σαν μπολερό;

Απάντηση
Φίλη μας καλό θα ηταν να μας στείλεις μία φωτό από το νυφικό σου -δεν θα την δημοσιεύσουμε -και έτσι θα έχουμε μία συγκεκριμένη απάντηση με βάση το στιλ και το χρώμα του.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αρχές Σεμπτέμβρη έχω έναν γάμο σε νησί και μετά θα ακολουθήσει beach party. Τι μου προτείνετε να φορέσω και πως ???? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας εχεις δύο επιλογές και διάλεξε ό,τι νιώθεις εσύ καλύτερα. Μακρύ φόρεμα αέρινο με sandals ή αέρινη παντελόνα με sexy top και πλατφόρμες. Διάλεξε τι σου αρέσει πιο πολύ με τι νιώθεις πιο ωραία και επίλεξε.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Στις 3 Σεπτέμβρη παντρεύεται ο ξάδερφός μου και έχω αγοράσει την παρακάτω κίτρινη φούστα και το top (σημ: το top σε λευκό χρώμα)!
Ήθελα τη γνώμη σας ως προς τι χρώμα παπούτσι είναι ο ιδανικός συνδυασμός! Κάποιο να κάνει έντονη αντίθεση (π.χ. μαύρο ή φλοράλ-σας στέλνω ένα που μου άρεσε ενδεικτικά) ή κάποιο πιο ήσυχο (π.χ. nude ή χρυσό);
Επίσης ήθελα τη γνώμη σας ως προς το styling σε μαλλιά και κοσμήματα (σημ: έχω μακριά σκούρα καστανά μαλλιά).
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!

p.s. Παρακαλώ να μην δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες…

Απάντηση
Φίλη μας πολύ μας αρέσει η επιλογή του floral πέδιλου μας βρίσκεις σύμφωνες. Τώρα σε αξεσουάρ κράτησε ένα λευκό clutch και συμπλήρωσε το look με κάποια βραχιόλια χρυσά.Τα μαλλιά σου χτένισέ τα σε χαλαρό waving style και κάνε ένα fresh make up με χρώμα στα χείλη.

Ερώτηση
Καλησπέρα, έχω ανάγκη την πολύτιμη συνδρομή σας!!! Έχω αγοράσει ενα ροζ φόρεμα για τον γάμο πολύ κοντινού μου προσώπου αλλά με προβληματίζει το μακιγιάζ, σκέφτομαι να βάλω το αγαπημένο κόκκινο μου κραγιόν (Ruby woo) ή το all fired up αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Απάντηση
Φίλη μας, μας αρέσει πολυ η ιδέα του κόκκινου κραγιόν σε συνδυασμό με το ροζ φόρεμά σου, είναι πολύ φρέσκος χρωματικός συνδυασμός. Τώρα όσον αφορά στο χτένισμα θα σου προτείνουμε ένα sleek ponytail για classy αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας, συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Στις αρχές Σεπτεμβρίου παντρεύεται η αδελφή της κολλητής μου στην Αθήνα. Σας επισυνάπτω το φόρεμα που σκέφτομαι να φορέσω. Θα το συνδυάσω με μαύρες γόβες, ασημένια διακριτικά κοσμήματα και θα πιάσω τα μαλλιά μου πάνω με ένα απλό φυσικό μακιγιάζ. Είμαι 20 χρόνων και ήθελα να ρωτήσω μήπως το φόρεμα είναι υπερβολικό, επειδή έχει πούλιες. Δώστε μου καμία εναλλακτική, αν αυτό φαίνεται too much. Είμαι μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, 1,62 και 55 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (θα ήθελα να μη δημοσιευτεί η φωτογραφία του φορέματος).

Απάντηση
Αυτό δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί αφού ένας γάμος είναι έτσι κι αλλιώς μια επίσημη περίσταση. Φρόντισε οι γόβες σου να είναι minimal ίσως και με straps στον αστράγαλο για πιο girly αποτέλεσμα και το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου όπως μας είπες πολύ απλά και φυσικά, και θα μπορούσες ίσως να αποφύγεις τελείως τα κοσμήματα.

Ερώτηση

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εχω ενα γάμο τέλη Σεπτεμβρίου και αγόρασα ενα μπλε ηλεκτρίκ μακρύ φόρεμα με χρυσές αλυσίδες αντί για τιράντες. Λόγω της εποχής τι παπούτσι θα ηταν καλό να πάρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!

Απάντηση
Φίλη μας διάλεξε ένα κομψό και τελείως μίνιμαλ ζευγάρι χρυσά πέδιλα και ολοκλήρωσε το look με ένα nude clutch bag.

And More