“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Έχω ένα γάμο. Θα φορέσω ένα μακρύ μαύρο φόρεμα που έχει μαύρες διακριτικές πετρούλες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πηγαίνει μακρύ καμηλό παλτό. Αν πηγαίνει με μαύρα peep toe ή μαύρα πέδιλα και τέλος αν πηγαίνει χρυσό τσαντάκι. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Στέλλα

Απάντηση
Φίλη μας το καμηλό παλτό είναι κυρίως dialy chic επιλογή. Με το σύνολό σου ταιριάζει καλύτερα ένα μαύρο. Σε παπούτσι προτίμησε τα πέδιλα και το τσαντάκι σου να είναι μαύρο.
Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Αγόρασα στις εκπτώσεις ένα ζευγάρι γόβες Nina New York σε ασημί χρώμα glitter. Μήπως είναι υπερβολικές ή και ξεπερασμένες;
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας οι γόβες αυτές είναι πολύ εντυπωσιακές αλλά μπορείς να τις βάλεις σε συγκεκριμένες περιστάσεις με πιο party looks.

Eμείς θα σου προτείνουμε ένα πιο cool styling με τζιν, λευκό top και τις γόβες σου ώστε να τις χαρείς ακόμη περισσότερο στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Ερώτηση
Γεια σας. Υπάρχει τρόπος να φορέσω αυτό το παλτό στην δουλειά μου;

Απάντηση
Φίλη μας επειδή το παλτό σου έχει αρκετά χρώματα δημιούργησε ένα office look με μαύρο midi φόρεμα ή με μαύρο crop παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Και στις δύο εμφανίσεις συνδύασε μαύρες γόβες.

Ερώτηση
Θα ήθελα να μου προτείνετε μια τσάντα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017. Θέλω μάλλον μονόχρωμη, να μπορώ να τη φοράω όλη μέρα και να μην ειναι τεράστια, καθότι είμαι μικροσκοπική! Τι σχέδιο και τι χρώμα;

Έλεγα μια λευκή ταχυδρόμου. Αξίζει να επενδύσω σε μια ακριβή, όταν οι μισθοί στην Ελλάδα και ο δικός μου, ειναι χαμηλότεροι απο την τιμή τους; Ποια η γνώμη σας για τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν; Προσωπικά τις αντιπαθώ, αλλά σε βάζουν στον πειρασμό!

Απάντηση
Φίλη μας εφόσον θες να επενδύσεις σε μία καλή τσάντα για την επόμενη σεζόν θα σου προτείνουμε να πάρεις μία σε camel απόχρωση ώστε να την κρατήσεις σίγουρα όλο το Καλοκαίρι αλλά και το Χειμώνα.

Μedium size, ούτε πολύ μεγάλη αλλά όχι μικρή που κρεμιέται στον ώμο. Η ταχυδρόμου είναι μία πιο casual επιλογή και θα σε περιορίσει οπότε η shoulder bag είναι πολύ πιο σωστή. Μπορείς να αγοράσεις μία καλή τσάντα και από brand χωρίς να επενδύσεις έναν ολόκληρο μισθό, αρκεί να κάνεις σωστή έρευνα.

Δεν μας βρίσκεις καθόλου σύμφωνες με τις απομιμήσεις. Δεν μας βάζουν σε πειρασμό απλά μας βγάζουν από το κόσμο του style.

Ερώτηση
Γεια σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με συνδυασμό γόβας και τσάντας. Οι γόβες είναι χρυσές και το φόρεμα ειναι μαύρο. Τι τσάντα μπορω να πάρω;

Απάντηση
Προτίμησε ένα ωραίο μαύρο clutch που μπορεί να έχει λίγες χρυσές λεπτομέρειες, για να ολοκληρώσεις σωστά το look σου.

Ερώτηση
Γεια σου tlife. Είσαι το αγαπημένο μου και οι απαντήσεις σου με έχουν σώσει από πολλά στυλιστικά εγκλήματα. Πήρα το φόρεμα της φωτογραφίας. Η πλάτη έχει άνοιγμα V μέχρι τη μέση. Θέλω να βάλω ζώνη στη μέση, γιατί δεν έχω μέση δαχτυλίδι και από πάνω τζην μπουφανάκι. Παπούτσια; Είμαι σίγουρη πως θα μου βρεις λύση.

Απάντηση
Μας αρέσει πολύ το look που θες να δημιουργήσεις με το κόκκινο φόρεμα και το denim jacket. Αν βάλεις ζώνη προτίμησε μία μαύρη απλή λεπτή. Τώρα για το παπούτσι, το βράδυ θα συνδυάσεις ένα ankle boot σε μαύρο χρώμα, ενώ το πρωί θα μας άρεσε με sneakers.

Ερώτηση
Γεια σας. Στις 20 Απριλίου ορκίζεται ο γιος μου στο Πανεπιστήμιο και δε ξέρω τι να φορέσω. Είμαι 47 ετών, με 1,63 ύψος και 58 κιλά. Η ορκωμοσία είναι μεσημέρι και θέλω τη βοήθεια σας.

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να φορέσεις ένα σύνολο που να έχει σαν βάση το παντελόνι σε μία γραμμή που σε κολακεύει. Από πάνω ένα ωραίο πουκάμισο – top και γόβες με medium τακούνι.
Κινήσου σε pastel ή beige αποχρώσεις που είναι daily chic ενώ σε πανωφόρι αν χρειαστεί μπορείς να ρίξεις στους ώμους ένα σακάκι ή ένα ανοιξιάτικο παλτό στις αποχρώσεις που έχει το σύνολο σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω πάρει ένα ζευγάρι πέδιλα από βελούδο σε μπλε σκούρο. Με τι ρούχο θα μπορούσα να το συνδυάσω το Μεγάλο Σάββατο; Και κάτι ακόμα. Το καλοκαίρι μπορεί να φορεθεί το παπούτσι αυτό;

Απάντηση
Φίλη μας άνετα συνδυάζεις αυτά τα πέδιλα με παντελόνα το Μεγάλο Σάββατο ή με ένα maxi boheme φόρεμα.

Το καλοκαίρι το βελούδο δεν είναι σωστή επιλογή οπότε καλύτερα να το αποφύγεις.

And More