“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Αγόρασα αυτά τα παπούτσια σε κόκκινο χρώμα. Πως μπορώ να τα συνδυάσω;;; Thanks, Mary!

Απάντηση
Πολύ ωραία αγορά! Λοιπόν θα τα φορέσεις με jean πουκάμισα, πουλόβερ και παλτό ή blazer, με cropped παντελόνια, ζακέτες και t-shirt αλλά και με πολύ ωραίες girly φούστες ή φορέματα σε preppy style.

Ερώτηση
Καλησπέρα με λένε Νατάσα και είμαι 29 ετών. Θέλω να με βοηθήσετε σχετικά με ένα κόκκινο φόρεμα που έχω. Είναι σε pencil γραμμή μέχρι το γόνατο, έχει λεπτό τιραντάκι και V. Σκεφτόμουν να το φορέσω με μαύρες γόβες, καλσόν στο χρώμα του δέρματος και μαύρο σακάκι αλλά θα κρυώσω… Τι πανωφόρι να φορέσω γιατί τα βράδια έχει ακόμη αρκετό κρύο; Ευχαριστώ!!!

Απάντηση
Mπορείς να βάλεις ένα ωραίο παλτό σε γκρι ή μαύρο για να είσαι ζεστή και μόλις φτάσεις στο προορισμό σου να το βγάλεις ή εναλλακτικα ένα ωραίο δερμάτινο τζάκετ.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Είμαι 22 ετών. Αγόρασα ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, τις οποίες σας παραθέτω. Με τι χρώμα φόρεμα μπορώ να τις συνδυάζω; Επίσης, αν θέλω να τις βάλω με τζιν, τι χρώμα τοπ μπορώ να βάλω; Γνωρίζω ότι το μαύρο είναι και στις δύο περιπτώσεις μία ασφαλής επιλογή, όμως αναρωτιόμουν αν μπορώ να ξεφύγω λίγο απ΄αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Μπορείς να συνδυάσεις τις γόβες σου με τζιν και απο πάνω τοπ σε γκρι, λευκό αλλα και με μια μαρινιέρα που ταιριάζει πολύ. Τώρα καλό θα ήταν να αποφύγεις να τις φοράς με total black σύνολα αλλά να τους δώσεις ένα πιo stylish ύφος φορώντας τις με cropped παντελόνια ( μαύρα, γκρι, μπεζ, μπλε) και πουκάμισα ή τοπ σε basic χρώματα.

Ερώτηση
Γεια σας! Το καλοκαίρι τον Ιούνιο βαφτίζουμε το γιο μου! Τι θα μου προτείνατε να φορέσω και πως να φτιάξω τα μαλλιά μου; Είμαι μελαχρινή 1.68, καστανά μάτια, 56 κιλά. Δεν έχω καμπύλες. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας ωραία θα είναι αφού ειναι καλοκαίρι να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα σε μίνι γραμμή όχι στενό αέρινο σε ύφος 60’ς με πλατφόρμες και σε χρώμα που σε κολακεύει και σε δείχνει όμορφη. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό και πιο φρέσκο σκέψου και το ενδεχόμενο μιας ολώσωμης cropped φόρμας με ένα ωραίο ζευγάρι platform- sandals ( σου προτείνουμε μια πολύ ωραία από το tshopping.gr παρακάτω). Βέβαια μέχρι τότε εχουμε πολύ χρόνο να τα ξαναπούμε αν θες αφού δοκιμάσεις κάποια outfits.


Ολόσωμη φόρμα Lavish Alice 55,30 €- Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ



Ερώτηση
Συγχαρητήρια για την πολύ βοηθητική στήλη σας! Στο τέλος του μήνα θα παρευρεθώ στην ορκωμοσία του φίλου μου όπου θα πάρει το πτυχίο του! Τι θα μου προτείνατε για τη συγκεκριμένη περίσταση;

Aπάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε ένα ωραίο φόρεμα με γόβες ή αλλιώς ένα στιλάτο κουστούμε με ένα t-shirt. Φρόντισε τα χρώματα να μην έναι πολύ έντονα και το μακιγιάζ σου daily chic.

Ερώτηση

Καλησπέρα, θέλω βοήθεια σχετικά με το τι να βάλω στην βάπτιση της κόρης μου που θα γίνει αρχες Μαρτίου. Προσανατολίζομαι σε tulle skirt χρώμα μαύρο ή μπεζ-ροζ. Έχω πάρει ιδέες απο διάφορα site αλλά δεν γνωρίζω στην Ελλάδα που μπορώ να βρω. Διότι λόγω μωρού δεν έχω το χρόνο να ψάχνω στην αγορά και με διευκολύνει το online shopping. Θέλω να μου πεις την γνώμη σου για την επιλογή μου και επίσης με τι προτείνεις εσύ να την συνδυάσω από πάνω και πανωφόρι και παπούτσια. Το ύφος ντυσίματός μου είναι ρομαντικό, σικ. Περιμένω να μου στείλεις τις συμβουλές σου. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.


Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να δεις την παρακάτω φούστα απο το tshopping η οποία έχει και πάρα πολύ καλή τιμή λόγω εκπτώσεων. Αρχές Μαρτίου που είναι το event μπορείς να την βάλεις με μία nude γόβα λευκό τοπ ή πουκάμισο και ένα φίνο κόσμημα στο λαιμό. Για πανοφώρι ένα cardigan σε γκρι ή παστέλ απόχρωση θα είναι μια χαρά.

Φούστα Με Τούλι 29,92 €- Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

And More