“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας!! Έχω αγοράσει αυτό το μποτάκι και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως θα μπορούσα να το συνδυάσω σε μια βραδινή έξοδο .. συνήθως από ό,τι έχω δει φοριέται με παντελόνι αυτό το παπούτσι. Θα ήθελα να το βάλω με
φούστα όμως! Και δεν ξέρω με τι φούστα ταιριάζει!

Απάντηση
Φίλη μας σίγουρα αυτά τα μποτάκια είναι ιδανικά για looks με παντελόνια, αν όμως θέλεις να τα συνδυάσεις με φούστα απόφυγε κάτι σε στενή γραμμή ή πολύ μίνι. Ιδανικά θα ταίριαζε με μία φούστα σε girly στιλ, μονόχρωμη και συνδυασμένη με κάποιο πουκάμισο για ένα ένα new college style.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Ονομάζομαι Άννα. Δεν θα ήθελα να αναρτηθεί η απορία μου στο site σας λόγω του ότι ακόμα δεν έχει γίνει ο γάμος και δε θέλω να δουν το νυφικό. Αν μπορείτε απλά να μου απαντήσετε εδώ. Σας στέλνω φώτο το νυφικό και θα ήθελα να κάνω κάποια προσθήκη ή μεταποίηση με μπλε ρουα στοιχεία… Πίσω δεν ξέρω αν φαίνεται δένει σαν κορσές.Τα παπούτσια σας τα στέλνω σε φώτο… Έχετε κάποια πρόταση γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ πως να το κάνω…;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας το μπλε είναι πολύ έντονο χρώμα και δεν ταιριάζει ωραία με λευκό ρομαντικό φόρεμα. Παρόλα αυτά αν αυτό ονειρεέσαι για το γάμο σου βάλε κάποια στοιχεία στο νυφικό όπως απλικέ μπλε λουλούδι ή ένα μπλε κορδόνι στον κορσέ αλλά ένα από τα δύο στοιχεία γιατί μετά θα είναι υπερβολικό το όλο σύνολο. Επίσης μπορείς να κρατήσεις τα μπλε σου παπούτσια, να αφήσεις το νυφικό οπως είναι και να βάλεις λίγο μπλε στοιχείο στην διακόσμηση της τελετής.

Ερώτηση
Γεια. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ συνδυάζεται το φόρεμα της φωτό; Είμαι 37 ετών με κανονικό σωματότυπο. Θα ήθελα να το φορέσω μεσα Οκτώβρη σε κοκτέιλ πάρτυ.

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή, μας αρέσει πολύ το φόρεμα σου ιδανικά ταιριάζει με t-strap γόβες- είτε μονόχρωμες είτε σε black & white, απόχρωση διάλεξε εσύ ανάλογα τι θα σε βολέψει και σε άλλα σύνολα που έχεις, εν;v σε τσάντα για το coktail πάρτυ κράτησε ένα μικρό clutch.

Eρώτηση
Σε λίγες μέρες έχω ένα γάμο στην Κρήτη. Σκέφτομαι να φορέσω μια ολόσωμη στράπλες φόρμα σε φυστικί χρώμα. Με τι αξεσουάρ να τη συνδυάσω; Και τι να φορέσω από επάνω; Επίσης συμφωνείτε με την επιλογή μου ή τη βρίσκετε καλοκαιρινή; Ευχαριστώ Χριστίνα

Απάντηση
Φίλη μας η ολόσωμη φόρμα είναι πολύ σωστή επιλογή για γάμο αυτή την περίοδο ομως δεν πρέπει να κάνεις το σύνολο πολύ καλοκαιρινό. Βάλε nude απόχρωση στα παπούτσια- γόβες ή peep toes, σε πανοφώρι βάλε ένα ωραίο blazer λευκό και ολοκλήρωσε με χρώμα σε κολιέ και clutch π.χ. ένα χρυσό με κόκκινο.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι να φορέσω στο γάμο της φίλης μου 17 Οκτωβρίου. Αν βάλω μαύρο φόρεμα με τι από πάνω και με τι παπούτσια; Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
To μαύρο είναι μια πολυ chic επιλογή για γάμο και έχεις πάρα πολλές επιλογές να το φωτίσεις και να το αναβαθμίσεις με τα σωστά αξεσουάρ. Αν το φόρεμα σου είναι σε retro ύφος βάλε χρώμα στα παπούτσια π.χ. με ένα ζευγάρι κόκκινα peep toes και ασπρόμαυρα αξεσουάρ (κολιέ, clutch). Αν είναι σε πιο θηλυκό ύφος με sexy cuts συνδύασε φίνα χρυσά αξεσουάρ και πανύψηλες γόβες, ίσως και leopard.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε γάμο τέλη Οκτωβρίου. Είμαι 1,57 και αδύνατη (24χρ), και για να γίνω πιο συγκεκριμένη να σας πω πως θα προτιμούσα κάτι απλό,π.χ. skinny παντελόνι μιας και το στιλ μου ειναι ροκ και σε τέτοια περίσταση θα ήθελα συμβουλή για το πως να το εμπλουτίσω. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μία πολύ ωραία εμφάνιση θα ήταν συνδυασμός skinny παντελονιού που τόσο σου άρεσει και σε κολακεύει με ένα sexy τοπ και ένα blazer για ένα androgyne look με θηλυκά στοιχεία. Σε παπούτσι αν ο καιρός ακόμη το επιτρέπει φόρεσε sexy πέδιλα ή κλασικές γόβες και κράτησε ένα μικρό clutch.

Ερώτηση
Γεια σας! Πριν 2 μήνες έγινα μανούλα για πρώτη φορά και μου έχουν μείνει 8 κιλά από την εγκυμοσύνη κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς. Έχω σώμα αχλάδι. Θα ήθελα να μου προτείνετε ρούχα που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν και στο θηλασμό και να νιώθω άνετα! Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας αυτή η περίοδος είναι μεταβατική και σίγουρα το σώμα σου θα αλλάξει. Θα σου προτείναμε να κάνεις κάποιες αγορές τώρα σε οικονομικές αλυσίδες σε μερικά basic κομμάτια αλλα να μην επενδύσεις πολλά χρήματα εφόσον σε λίγο καιρό θα χάσεις αυτά τα κιλά. Σίγουρα θα πάρεις κάποια τοπ σε χαλαρή γραμμή και άνετη φόρμα στην επίμαχη περιοχή και παντελόνια σε ίσια γραμμή denim ή υφασμάτινα που θα σε βολέψουν και θα σε διευκολύνουν αυτή την περίοδο. Δώσε καλύτερο shape στην σιλουέτα σου με λίγο τακούνι και μεγάλα κολιέ που τραβάνε το βλέμα από την περιοχή με τα παραπανίσια κιλά.

And More