Τα 7 καλύτερα υγρά κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη σου όλο το βράδυ! Τι; Δεν ξέρεις τι είναι τα υγρά κραγιόν;

Σε λίγες μέρες αφήνουμε πίσω μας το 2015. Και στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θέλουμε να φάμε, να πιούμε και οπωσδήποτε να απολαύσουμε τα φιλιά του κάτω από το γκι χωρίς να έχουμε το άγχος ότι θα μας φύγει το κατακόκκινο κραγιόν μας κι ούτε να τρέχουμε κάθε λίγο και λιγάκι στο μπάνιο για να τσεκάρουμε αν και το κραγιόν μας έχει… τρέξει.

Και μέσα στο 2015 (που σε λίγες μέρες αφήνουμε πίσω μας) μια ολοκαίνουρια κατηγορία έκανε την εμφάνισή της. Ή για να ακριβολογώ, άρχισε να γίνεται πιο γνωστή μιας και το πρώτο τέτοιο προϊόν θυμάμαι να το παίρνω στα χέρια μου τρία χρόνια πριν από την Lancome (ένα τέλειο υγρό κραγιόν που δυστυχώς δεν υπάρχει πια στην αγορά!).

Υγρά κραγιόν, λοιπόν, ή όπως κάνουν διεθνώς καριέρα liquid lipcolors! Πρόκειται για προϊόντα που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με lip gloss αφού η συσκευασία που τα φιλοξενεί εκεί παραπέμπει, αλλά όταν τα απλώσεις στα χείλη σου διαπιστώνεις πως μετά από καναδυό λεπτά γίνονται ματ. Και πιο μετά διαπιστώνεις ότι δεν φεύγουν ποτέ από τα χείλη σου παρά μόνο αν πάρεις ένα βαμβάκι, γαλάκτωμα και αρχίζεις να τα τρίβεις!

Αυτά, λοιπόν, είναι τα υγρά κραγιόν ή/και liquid lipcolors ή/και melted lipsticks! Κι εδώ διάλεξα για σένα τα 7 πιο φλογερά- πιο κόκκινα- πιο σταθερά δεν γίνεται για την βραδιά του ρεβεγιόν! Δες τα εδώ και αντάλλαξε φιλιά με όση ένταση θες 😉

And More