Τα 70’s είναι η μεγαλύτερη τάση τώρα: Πως να τα φορέσεις!

Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ήδη, στη μόδα αυτού του χειμώνα γίνεται μια πλήρης αναζωογόνηση στο στιλ της δεκαετίας του1970, καθώς δεκάδες σχεδιαστές επαναπροσδιόρισαν τα κλασικά boho shapes και τα patterns, δίνοντας τις δικές τους εκδοχές στα μανίκια καμπάνα, τα flare τζιν, τα κρόσια τα wide leg pants, τα floppy καπέλα, το σουέτ, και τα maxi φορέματα.

Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είσαι το είδος του κοριτσιού που υιοθετεί συνήθως το boho στιλ, δύσκολα θα αποφύγεις τη haute hippie διάθεση της φετινής μόδας για το φθινόπωρο-έτσι προετοίμασε τη ντουλάπα σου με βάση τον παρακάτω οδηγό που φτιάξαμε για σένα!

SUEDE
//
Με ένα σουέτ τζάκετ που θα σε μεταφέρει κατ ‘ευθείαν πίσω στην δεκαετία του ’70 τις βαριές σουέτ φούστες παντού, αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα θέματα για το φθινόπωρο του 2015. Φαντάσου: Ένα καφέ σουέτ maxi φόρεμα σε συνδυασμό με ένα floppy καπέλο και μπότες, ή ένα σουετ σακάκι πάνω από ένα εμπριμέ maxi φόρεμα.

MAXI ΦΟΡΕΜΑ
//
Πολλοί από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και μια σειρά από πολλά καταστήματα λιανικής φέρνουν πίσω το maxi φόρεμα για αυτό το φθινόπωρο. Φόρεσε το δικό σου με over-the-knee μπότες για μια πλήρη αναζωογόνηση του haute hippie στιλ, και πρόσθεσε ένα σακάκι σουέτ από πάνω και ένα skinny scarf στο λαιμό για να ολοκληρώσεις το look τώρα που ο καιρός αρχίζει να κρυώνει.

WIDE-LEG PANTS
//
Είτε πρόκειται για τζιν παντελόνι ή μεταξωτό, τα wide-leg παντελόνια αυτή τη σεζόν έρχονται με υπερβολική καμπάνα στο τελείωμα ή πολύ φαρδύ shape. Ρίξε μια ματιά στο runway της Céline έμπνευση του διαδρόμου και φόρεσέ το με το πιο cozy πουλόβερ σου.

ΚΡΟΣΣΙΑ
//
Τα βαριά, σουέτ κρόσια είναι άλλο ένα σημαντικό θέμα σε όλες τις συλλογές για το φθινόπωρο- χειμώνα του 2015 από των Burberry και Saint Laurent μέχρι των fast fashion brands όπως του Zara. Δεν σου ταιριάζει και τόσο; Πιο ήπιες εκδοχές της τάσης έρχονται για σένα από πολλά εμπορικά σήματα προσθέτοντας κρόσια στα στριφώματα των φορεμάτων, των παντελονιών και των jackts.

BELL SLEEVES
//
Άλλη μια έντονη τάση που εντοπίσαμε στα runways της Céline του J Mendel και BCBG Max Azria ήταν τα μανίκια-καμπάνα. Για μια προσέγγιση πλήρους όγκου, συνδύασε το δικό σου bell-sleeve τοπ με ένα flare-τζιν παντελόνι ή μετέτρεψε το σε ένα πιο σύγχρονο look με μια φούστα-φάκελο.

Read More

And More