Tα Muppets επιστρέφουν… στην μικρή οθόνη!

Η ξεκαρδιστική, σουρεαλιστική και πολύ σφικτά δεμένη παρέα των Muppets επιστρέφει στην μικρή οθόνη, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στην prime time ζώνη του FOX Life! Όλοι οι χαρακτήρες που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, κάνουν μεγαλειώδη επανεμφάνιση, αποκλειστικά στο FOX Life. Το κανάλι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV και Cyta Hellas.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το θρυλικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα «The Muppet Show» παρουσιάζεται σε reality format, ακολουθώντας την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι, όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη συνθέτουν τη νέα σειρά «The Muppets», που απευθύνεται πια σε «παιδιά» όλων των ηλικιών.

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας, η τρελοπαρέα των Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, The Great Gonzo, Pepe the King Prawn, Rizzo, Scooter, Rowlf και το συγκρότημα «The Electric Mayhem», συναντιέται με αφορμή τη δημιουργία ενός καινούριου Muppet Show. Ωστόσο, τα πάντα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, αν δεν υπογράψει η Miss Piggy. Η Miss Piggy, είναι έξαλλη με τον Kermit, που έκλεισε την Elizabeth Banks, καλεσμένη στο Up Late with Miss Piggy, show που παρουσιάζει η ίδια. Επιπλέον, ο Fozzie Bear συναντά τους γονείς της φιλενάδας του και οι βραβευμένοι με Grammy, Imagine Dragons ερμηνεύουν το νέο τους single «Roots».

Η σειρά περιλαμβάνει μοναδικές guest εμφανίσεις από stars του Hollywood όπως Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Reese Witherspoon, Christina Applegate, Jay Leno, Joseph Gordon-Levitt και μουσικούς όπως οι Imagine Dragons, Dave Grohl και Josh Groban.

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο: μαζί με τα Muppets επιστρέφουν και οι αξιολάτρευτα πικρόχολοι γέροι, Statler και Waldorf που έχουν γράψει «τηλεοπτική» ιστορία με τον σχολιασμό τους. «Τι συμβαίνει όταν τα Muppets επιστρέφουν σπίτι;» Η απάντηση και πολλά ακόμα, έρχονται με την πρεμιέρα της σειράς στο FOX Life! Αύριο στις 21:25 λοιπόν…

Read More

And More