Τα Χριστούγεννα ξεκινούν από… το “Μύλο των ξωτικών”! [pics]

Άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους μικρούς και μεγάλους φίλους σε μια βραδιά βγαλμένη από τα παραμύθια. Την Κυριακή έγινε η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στα Τρίκαλα και ο Μύλος των Ξωτικών για 6η συνεχόμενη χρονιά μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Παιδικές φωνές, πυροτεχνήματα, εκπλήξεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, τραγούδια και χορός παρέσυραν όσους βρέθηκαν εκεί στο μαγικό κόσμο… των Χριστουγέννων.

Το θέμα αυτήν τη χρονιά είναι οι πειρατές… που είδαν από μακριά τη λάμψη και το χαμόγελο και πίστεψαν ότι επρόκειτο για χρυσάφι. Επεχείρησαν να επιτεθούν, αλλά μετά τη μονομαχία, τα ξωτικά νίκησαν και ο αρχηγός των πειρατών, ο Μαντάρας, άφησε έξω από τον μύλο το καράβι. Μόλις η Δημοτική Αστυνομία πήγε να του κόψει κλήση – διότι, ως γνωστόν, απαγορεύονται τα καράβια στους ποδηλατόδρομους των Τρικάλων – εμφανίστηκε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνέστησε στον αρχιπειρατή την κανονική διαδικασία, μέσω αίτησης στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. Οι πειρατές δέχθηκαν τους όρους και πλέον… θα βρίσκονται για τις υπόλοιπες 43 ημέρες μαζί με τα ξωτικά, στη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης στη χώρα.

Τα Τρίκαλα έβαλαν τα γιορτινά τους και προσφέρουν τη φιλοξενία τους στους εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεγαλύτερους λάτρεις της μαγείας των Χριστουγέννων, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2017.

Read More

And More