Τα t-shirts που πρέπει να έχεις και πως να τα φορέσεις όλη μέρα

Τα t-shirt δεν έχουν εποχή, δεν έχουν σεζόν και δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να φύγουν από τη μόδα. Είναι η εύκολη επιλογή για κάθε δύσκολη ώρα. Το πρωί που άργησες να σηκωθείς και δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη δουλειά. Το βράδυ που έχεις ένα ραντεβού και θέλεις να νιώθεις σίγουρη για την εμφάνισή σου. Στο πάρτι που είσαι καλεσμένη και δεν ξέρεις με τι συνδυάσεις αυτήν τη “φανταχτερή” φούστα που πήγες και αγόρασες. Ναι, το t-shirt είναι το πιο “οικείο” item που έχουμε στην ντουλάπα μας. Και ευτυχώς δεν είναι μόνο ένα.

Από ότι καταλαβαίνεις το σημερινό θέμα είναι αφιερωμένο στα t-shirts. Επειδή ξέρω ότι τα φοράς σχεδόν καθημερινά τώρα που κάνει ζέστη, αλλά θα τα φορέσεις και το χειμώνα με σακάκια κ.λ.π., αποφάσισα να σου παρουσιάσω τα στιλ που μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες και να σου προτείνω μερικές ξεχωριστές στιλιστικές συμβουλές για να το φορέσεις λίγο διαφορετικά. Μην κάνεις συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους συνδυασμούς.

Το πρώτο part αφορά τα t-shirt που φέρουν το λογότυπο μεγάλων οίκων και σχεδιαστών. Τα έχουμε δει στα fashion girls και στις bloggers και μας αρέσουν πολύ. Το θετικό είναι ότι μπορείς να τα αποκτήσεις χωρίς να δώσεις μια περιουσία. Όπως συμβαίνει δηλαδή με τα υπόλοιπα items των συγκεκριμένων οίκων. Την τιμητική τους έχουν τα τοπ του οίκου Gucci, Balmain, Celine, καθώς και μερικών πιο casual brands. Μπορείς από μόνη σου να αντιληφθείς την υψηλή αισθητική που προσφέρουν στο σύνολο και πόσο ταιριάζουν ακόμα και chic outfits.

Στο δεύτερο part συναντάμε τη μεγαλύτερη τάση για τώρα στα t-shirts. Είναι αυτά που φέρουν έξυπνα logos, κοινωνικά μηνύματα κ.λ.π. Ο χαμός ξεκίνησε όταν ο οίκος Dior τα λάνσαρε στο Couture show του. Αυτό που έγινε διάσημο έγραφε “We should be all feminist”, δηλαδή πρέπει να γίνουμε όλες φεμινίστριες. Έπειτα, ακολούθησαν και άλλα brands με χιουμοριστικές ατάκες που αγάπησε και η ελίτ αλλά και εμείς. Μην διστάσεις να τα φορέσεις με denim κομμάτια ή με πιο elegant outfits, όπως μια παντελόνα και πέδιλα.

Έφτασε η στιγμή των πιο αγαπημένων και διαχρονικών t-shirts. Τα basic δηλαδή! Basic θεωρείται το λευκό, το μαύρο, το γκρι και η μαρινιέρα. Ή γενικά οτιδήποτε σε ουδέτερο χρώμα. Τα φοράς κυρίως με denim κομμάτια, σε casual εμφανίσεις, αλλά μπορείς να τα εντάξεις εύκολα και στα βραδινά σου σύνολα με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Συνεχίζουμε με τα πιο rock. Από τα street styles καταλαβαίνεις και πάλι ότι ταιριάζουν τέλεια ακόμα και με midi φούστες και γόβες ή sneakers. Οπότε, μην έχεις ταμπού στο συνδυασμό τους. Ντάξει, ήδη γνωρίζεις ότι ταιριάζουν τέλεια με jeans, casual skirts και σορτς, οπότε δεν χρειάζεται να σου αναφέρω και πολλά. Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και βράδυ με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και πέδιλα. Σούπερ ιδέα. Για να ξέρεις, τα rock t-shirts έχουν συνήθως σκούρο χρώμα, αστέρια, ονόματα συγκροτημάτων, μπορεί και νεκροκεφαλές.

Τα minimal t-shirts με τα απλά logow παίζουν πολύ. Θα τα βρεις με πολλά χρώματα, με διάφορες γραμματοσειρές και σε κάθε στιλ. Vintage, girly, daily. Μπορείς τώρα να τα φορέσεις με φούστες και γόβες ή sliders, ή να τα συνδυάσεις με παντελόνες και πέδιλα με ψηλό ή medium τακούνι. Είναι απλά και εύκολα στον συνδυασμό, αλλά λίγο πιο ιδιαίτερα από τα basic.

Read More

And More