Τάσεις: Ποιες φούστες πρέπει να φορέσεις φέτος!

Η φούστα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της θηλυκότητας. Kαι ίσως αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες βρίσκουν τις γυναίκες με φορέματα και φούστες πολύ πιο ελκυστικές και κομψές από ό, τι άλλες. Ποια είδη φούστας όμως μας προσφέρουν οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-2016;

Μετακινήσου προς τα κάτω για να τα ανακαλύψεις και να εντοπίσεις τα στιλ με τα οποία θα αναδείξεις τα πόδια σου φέτος!

Wrap skirts
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/1.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/2.jpg
Lanvin, 3,1 Philip Lim

Με τη βοήθεια ενός τέτοιου πρωτότυπου στοιχείου όπως το wrap, κάθε φούστα μπορεί να γίνει κομψή και πρωτότυπη. Και δεδομένου του ότι μια wrap skirt μπορεί να πάρει διαφορετικές μορφές και στιλ μπορεί να γίνει κατάλληλη τόσο για το γραφείο,όσο και για πιο εορταστικά events. Στη νέα σεζόν τις wrap-skirts μπορεί να τις δει κανείς στις συλλογές του Phillip Lim 3,1, Zac Posen, και Lanvin.

Βολάν, πιέτες και κρόσσια
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/3.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/4.jpg
Balmain, Gucci

Φούστες με βολάν, κρόσσια και πιέτες μπορούν να δώσουν μια πρωτότυπη εικόνα, τολμηρή και ταυτόχρονα θηλυκή και ρομαντική. Κάποιοι σχεδιαστές πρότειναν φέτος απίστευτα maxi φούστες με λεπτές πιέτες και άλλοι μίνι με διακοσμητικά στοιχεία. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για την εν λόγω φούστες μπορούν να βρεθούν σε μια ποικιλία υλικών, από ζέρσει ή μαλλί μέχρι από μαλακό και ζεστό βελούδο (Balmain, Isabel Marant, Kenzo, Salvatore Ferragamo).

Βαθιά σκισίματα
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/5.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/6.jpg
Lanvin, Christian Dior

Αναμφίβολα, oι φούστες με βαθιά σχισίματα μπορεί να είναι πολύ πιο sexy από ό, τι άλλα στιλ πιο αποκαλυπτικά. Για τη νέα σεζόν οίκοι μόδας, όπως οι Mugler, Givenchy, Christian Dior, Altuzarra μας προτείνουν να αποκαλύψουμε τα πόδια μας με αυτό τον τρόπο και να τις συνδυάσουμε με διαφανείς μπλούζες, δερμάτινα μπουφάν και χρωματισμένα πανωφόρια.

Ψηλόμεσες φούστες
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/7.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/8.jpg

Αυτή είναι η σωστή λύση για όσες θέλουν να δώσουν στο σώμα τους φινέτσα και αναλογικότητα. Λόγω της μεταφοράς της γραμμής της μέσης, έχουμε μια ισορροπία στην αντίληψη της γυναικείας σιλουέτας. Το σχήμα του σώματος γίνεται οπτικά πιο ευέλικτο και επιμήκες όπως και πιο θηλυκό. Αυτές οι φούστες επίσης μπορούν να φορεθούν με επιτυχία από πιο εύσωμες κυρίες καθώς και από εκείνες με πιο αθλητικό σώμα. Υπέροχες ψηλόμεσες φούστες βλέπουμε φέτος στις συλλογές των Lanvin, Oscar de la Renta, Donna Karan, και Isabel Marant!

Μίνι φούστες
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/9.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/10.jpg
Louis Vuitton, Carven

Τι είδους παρουσίαση μόδας θα ήταν χωρίς λίγο θράσσος και σεξουαλικότητα; Παρά το κρύο της εποχής του χρόνου, οι οίκοι Louis Vuitton, Carven, Emilio Pucci και Zadig & Voltaire μας ενθαρρύνουν να φορέσουμε μίνι φούστες. Εσύ αποφασίζεις αν πρέπει ή όχι να τις φορέσεις αλλά σύμφωνα με τους σχεδιαστές, μια πραγματική fashionista δεν έχει όρια. Για να ισορροπήσεις τα looks σου φόρεσε τις μίνι φούστες με ζεστά πουλόβερ, κάλτσες, σακάκια και hoodies.

Maxi φούστες
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/11.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/12.jpg
Chloe, Carolina Herrera

Ενώ ορισμένοι σχεδιαστές μας συμβουλεύουν να φορέσουμε το μίνι μήκος, άλλοι επέλεξαν maxi φούστες. Οι Kenzo, Undercover, Escada, Alexander Wang, Badgley Mischka, Escada και Carolina Herrera εμπλούτισαν τις φετινές συλλογές τους με απίστευτες φούστες σε μακριά μήκη, και σε χρώματα όπως μπλε, μαύρο, γκρι ή μπορντό. Και σύμφωνα με τους παραπάνω, οι maxi φούστες θα πρέπει να συνδυαστούν αυτή τη σεζόν με τα πουκάμισα, κάλτσες, σακάκια, μπλούζες και χαλαρά τοπ.

Φούστες από ζεστά υφάσματα
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/13.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/14.jpg
Christian Dior, Miu Miu

Φυσικά ζεστά υφάσματα όπως το μαλλί, το τουίντ, η γούνα, το καστόρι, το βελούδο, το αλπακά ή το κασμίρι άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους σχεδιαστές για τους οίκους Balenciaga, Altuzarra, Oscar de la Renta, No.21, Christian Dior, Miu Miu και Ralph Lauren. Ωστόσο, τα φυσικά αυτά υφάσματα εκτιμούνται όχι μόνο για την άνεσή τους, αλλά και λόγω της ευελιξίας και της απαλότητα τους με τα οποία οι σχεδιαστές είχαω την ευκαιρία να κάνουν πραγματικές τις πιο απίστευτες και εκλεπτυσμένες ιδέες τους.

Δερμάτινες φούστες
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/15.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/16.jpg
Saint Laurent, Louis Vuitton

Τα δερμάτινα ρούχα δείχνουν καλά σε κάθε εποχή, αλλά συχνά φοριούνται την άνοιξη, το φθινόπωρο και το χειμώνα. Οι δερμάτινες φούστες είναι πάντα έξω από τον ανταγωνισμό και επίδραση που έχουν είναι απλά ασύγκριτη. Στην νέα σεζόν, βρίσκουμε όλα τα είδη στις δερμάτινες φούστες. Οι Vera Wang, Saint Laurent, Versace, Zadig & Voltaire, Emilio Pucci, και Louis Vuitton έχουν συμπεριλάβει στις νέες συλλογές τους μίνι, pencil, trapeze και πολλές ακόμα δερμάτινες φούστες.

Prints & patterns
src=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/17.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/OCTOBER/6-10/skirts/18.jpg
Miu Miu, Carven

Carven, Dries Van Noten, Lacoste, Bottega Veneta, Miu Miu και Christian Dior έδειξαν και πάλι fashionable prints για την επόμενη χειμερινή περίοδο. Έτσι, μας προτείνουn να φορέσουμε καρό, floral, ρίγες, leopard, snakeskin και πολλά γεωμετρικά σχήματα. Kαι αν είσαι αναποφάσιστη, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις διάφορα prints σε συνδυασμό. Για παράδειγμα, η Miu Miu συνδυάζει τέλεια τα γεωμετρικά με τα animal prints.

Read More

And More