Tatiana Live: Θρίλερ με 33χρονο που φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του με 7 μαχαιριές – Πήρε το μικρότερο γιο τους και εξαφανίστηκε

Στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη και στους γύρω νομούς αναζητούν μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί τον 33χρόνο που φέρεται να σκότωσε την 41χρονη πρώην σύζυγό του, στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Γείτονες τον είδαν να φεύγει από το σπίτι της πρώην συζύγου του με ταξί, μαζί με το 4,5 ετών γιό τους.

“Το χαμόγελο του παιδιού” κυκλοφόρησε ήδη αφίσα με τη φωτογραφία του αγοριού αλλά και πατέρα του, έτσι ώστε όποιος του δει, να δώσει στοιχεία στις αρχές για να μπορέσουν να τους εντοπίσουν.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της γυναίκας που δε βρίσκεται πια στη ζωή, κάνουν έκκληση, να βρεθεί τουλάχιστον το μικρό αγόρι τους.

“Σκότωσε την κόρη μου… Βρήκε ανοιχτή την πόρτα, ήρθε με μαχαίρι στην τσέπη, ανέβηκε πάνω και έκλεισε την πόρτα αλλά την άνοιξε ο γιος του… Και μπροστά στο γιο του, τη σκότωσε” λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας του θύματος, στην εκπομπή Tatiana Live.

Τονίζει ότι φοβάται για τη ζωή του μικρού και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει να βρεθεί ο εγγονός του. “Το εγγονάκι μου… το είχε όλη τη νύχτα μέσα στη βροχή και μέσα στο κρύο. Φοβόμαστε για τη ζωή του .”

Read More

And More