Τατιάνα Στεφανίδου: Οι ατασθαλίες του… Σαββατοκύριακου!

Πολλά είναι εκείνα που λατρεύει να κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου στον ελεύθερο χρόνο της, όπως οι βόλτες με την παιδιά της, τα ταξίδια με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, οι βόλτες με τον λατρεμένο σκύλο του σπιτιού, Willi, η φωτογραφία και το Instagram που τον τελευταίο καιρό της έχει «κλέψει» την καρδιά και φυσικά οι ετοιμασίες για τα οικογενειακά γεύματα, μιας και η μαγειρική είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες της!

Παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά της και τις καθημερινές υποχρεώσεις, η διάσημη και επιτυχημένη παρουσιάστρια της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής «Tatiana Live», πάντα καταφέρνει να «ξεκλέψει» χρόνο για να τον αφιερώσει στους δικούς της ανθρώπους και στα hobby της!

Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο σε μία από τις βόλτες της στην πόλη, αποφάσισε να μην αντισταθεί στον πειρασμό και να… υποκύψει στη θέα των λαχταριστών cupcakes που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της! Άλλωστε, οι ατασθαλίες του Σαββατοκύριακου μάλλον επιτρέπονται για την γοητευτική παρουσιάστρια, που τόνισε πως: «Τα Σαββατοκύριακα δεν μετράνε οι θερμίδες»!

Τα Σαββατοκύριακα δεν μετράνε οι θερμίδες #cupcakes #cute

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) on

Read More

And More