Τατιάνα Στεφανίδου: Στα backstage της πρεμιέρας του “Tatiana Live” στο “E”!

Μεγάλη πρεμιέρα χθες για την Τατιάνα Στεφανίδου και την ολοκαίνουργια εκπομπή της “Tatiana Live” στο κανάλι “E”. Η αυλαία σηκώθηκε και η Τατιάνα με το δικό της πάντα τρόπο καλωσόρισε τους τηλεθεατές για τη φετινή σεζόν (αλλά και το κοινό που είχε live στο πλατό).

Η θεματολογία πλούσια, οι συνεργάτες (παλιοί και νέοι) έτοιμοι για το ρεπορτάζ -κοινωνικό και αστυνομικό-, τα lifestyle θέματα, τις συμβουλές μόδας και ομορφιάς και η… Τατιάνα εντυπωσιακή και χαρούμενη στην πρώτη “καληστέρα” της εκπομπής…
“Καλωσήρθατε στο στούντιο, καλωσορίσατε κι εσείς από το σπίτι σε αυτό το ταξίδι που ξεκινά εδώ στο Epsilon, ένα ταξίδι που σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους. Δουλέψαμε ενάμιση μήνα ασταμάτητα. Διοίκηση, παραγωγή, τεχνικοί, δημοσιογράφοι”, είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, που φέτος θα είναι οι: Βαγγέλης Γιακουμής, Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης, Ειρήνη Αρβανίτη, Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Νατάσα Μπερέκου και Σοφία Σούζα. (δες την έναρξη)

Το άγχος της δεδομένο, μιας και θέλει πάντα να είναι όλα άψογα, αλλά ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά της που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με μια δυνατή πρεμιέρα! Κοντά της, άλλωστε, ήταν και όλοι οι συνεργάτες τους τηλεοπτικού σταθμού. Ανάμεσά τους και ο Μένιος Φουρθιώτης που την συνάντησε στο break.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα… τα είχε όλα! Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τη χήρα του καπετάνιου στην Αργολίδα που δολοφονήθηκε το Δεκέμβρη του 2014. Η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της στην εκπομπή Tatiana Live, μιλώντας μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού (δες το video)
Ακολούθησε η ξεχωριστή συζήτηση της Τατιάνας με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά και το μήνυμα αισιοδοξίας της Καλομοίρας μετά τη λαχτάρα που πέρασε με το πρόβλημα υγείας του γιου της Δημήτρη!

Από την πρεμιέρα, όμως, δεν έλειψε και το… χιούμορ! Με τα lifestyle θέματα, αλλά και την “αποκάλυψη” για το τηλεοπτικό σποτ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και φυσικά τον διαφορετικό καιρό της… ¨Λίλας”. (δες video)

Ακόμη το εντυπωσιακό πλατό της νέας εκπομπής (χρώματα και διακόσμηση ξεχωρίζουν) βρέθηκε live κοινό, μιας και φέτος η εκπομπή θα είναι πιο… διαδραστική!

Το TLIFE πάντως, παρακολούθησε την πρεμιέρα μέσα από το στούντιο και βρέθηκε στα backstage και στην προετοιμασία της Τατιάνας πριν τη μεγάλη πρεμιέρα…

Δες φωτογραφίες:

Stay tuned κάθε μέρα στις 4 το απόγευμα στην εκπομπή Tatiana Live στο κανάλι E!

Read More

And More